ParvuNicolaie scrie:Citesc acest forum de cel putin 2 luni de zile Zilnic aflu noutati ,
Am cele 2 carti ,Am inceput cu ingineria electrica am gasit destule greseli suspecte .Am zis treaca mearga chit ca unele cuvinte nu au nimic cu realitatea .In texte si formule , acum descopar ca este praf si pulbere o carte buna pentru trimis la tara sa aprinda focul .A inocui cartile de catre xmeditor vad ca este un vis inexistent de cca 1,5 ani .
Fac si eu parte din miile de fraieri ,jmekeriti si prostiti de stefan cu canalul youtube Proiectediversediy
Unde gasesti in limbajut tehnic ce am subliniat :
Acum pe bune ce pregatire aveau cei care au scos mizeria, sau o fi opera lui suto andras cu cei 20 de electricieni
baga pe google priza protectiva
https://www.google.com/search?q=priza+protectiva&oq=priza+protectiva&aqs=chrome..69i57j0i13l8j0i13i30.14222j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Si vezi ce inseamna
-numar de cabluri sa aprinzi un bec ,
-cutie de legatura ,
-priza protectiva.
TronceaMihai scrie:Am reusit cu chiu cu vai sa scap de ele ,am pierdut 100 lei dar am recuperat aproape 400 .I-am explicat ca sunt si erori dar omul a zis ca le rezolva
Am trimis maill la adresele indicate in speranta ca le schimba ,dar =nimic .Pun si o poza trimisa la una din adrese ,nu mai stiu care .Nici macar un rand primit ,macar o litera
Am gasit chestii care nu au legatura cu limba Romana .
Au dat un tun si s-au dus in ceata ca magarul .
FerenczFlorin scrie:TronceaMihai scrie:Am reusit cu chiu cu vai sa scap de ele ,am pierdut 100 lei dar am recuperat aproape 400 .I-am explicat ca sunt si erori dar omul a zis ca le rezolva
Am trimis maill la adresele indicate in speranta ca le schimba ,dar =nimic .Pun si o poza trimisa la una din adrese ,nu mai stiu care .Nici macar un rand primit ,macar o litera
Ai dreptate uite aici
Traducerea nici cu google nu iesea asa ceva ,auzi rezistenta termala ,+ formula ciudata
FerenczFlorin scrie:TronceaMihai scrie:Am reusit cu chiu cu vai sa scap de ele ,am pierdut 100 lei dar am recuperat aproape 400 .I-am explicat ca sunt si erori dar omul a zis ca le rezolva
Ai dreptate uite aici
Traducerea nici cu google nu iesea asa ceva ,auzi rezistenta termala ,+ formula ciudata
EREMIANICULAIE32 scrie:Am zis ca lesin uite sunt prosti care platesc consultanta specimenului cu 10 clase
https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
Inginerie Electrica-Tabele, Standarde Formule a aparut si in limba romana
biblioteca.auto-tehnica.ro/ind...
biblioteca.auto-tehnica.ro/ind...
0725226858
Katy@xmeditor.ro
LUNI-VINERI 9:30 - 16:00
In sfarsti,dupa lupte seculare care au durat aproape un an avem si cartea Inginerie Electrica,Tabele,Standarde,Formule tadusa in limba romana.Pretu este de 185 de ron fara transport.
Cartile sunt complementare ,acesta fiind partea de teorie si Inginerie Electrica Textbook fiind partea de verificare a cunostintelor.
Cartea Electricianului
Ne gasiti pe TikTok la
tiktok.com/@proiectediversediy
proiectedive...
Proiectedive...
Email:
Proiectediversediy@gmail.com
Sustine canalul si activitatile noastre umanitare cu un abonament de 3.99 ron pe luna.
Foloseste butonul e Join sau Alatura-te.
ruplayers.com/name/d5X...
Membrii platitori ai canalului beneficiaza de discount la diversi furnizori.
Pentru constultanta aveti 2 optiuni la butonul de JOIN.Atentie consultanta se plateste doar odata,adica doar un abonament lunar.
DE UNDE POT COMANDA disjunctoare CURBA B si DIFERENTIALE TIP A B B+ si F ?
Inafara de ETI aveti mai jos inca 2 surse.Livrarea se face din stoc in max 48 de ore .
comenzi@electro-instalatii.eu
electro.inst... pentru toata tara.
sau pentru Bucuresti
mirela.electricteam@gmail.com
Aici gasit HAGER, ABB, Doepke, Legrand, Kaiser,Eltropa,Phoenix Contact,Wago,Eltako,Siemens,Finder,Ideal,Egutek,Jung,Gira,Cell Pack, etc
Protectii AFDD
Ingineria electrica si Norme,standarde si formule
Mai zi ceva daca poti
Pai ba nene era un coleg care a cumparat manualele de la un magazin de becuri ,
Auzi sa platesti consultanta pe prostie dar lunar cotizezi dau un exemplu este cald sa vezi cine ofera consultanta
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori