Acum este Mie Apr 22, 2026 5:36 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Curs Sisteme Fotovoltaice ,in cursul de Electrician

Re: Curs Sisteme Fotovoltaice ,in cursul de Electrician EMJT

Mesaj de ZicuB » Joi Iun 29, 2017 10:51 pm

Ma asez si eu la coada sper sa prind un loc ,chiar sunt interesat de cursul de electrician cuplat cu acel curs sisteme fotovoltaice Nu ma deranjeaza ca dureaza 6 luni si dau 13 testari dar sunt interesat sa invat ,am un coleg care a facut un curs de instalator sisteme ,ori ca facea cur de montaj tabla lindab sau sisteme este tot una

Mesaj de CaryService » Vin Iun 30, 2017 11:53 am

Avem doi baieti la curs ,obligat vor lua si diploma din poza ,chiar avem nevoie de personal calificat pe fotovoltaici ,avem locatii unde au si sisteme fotovoltaice si nu vreau sa le ratam ca mentenanta ,sa le dati testari la greu si firma face un sacrificiu sa ii scoata din productie sa vina la scoala

Mesaj de Sabin » Sâm Iul 01, 2017 8:50 pm

As fi interesat numai de cursul de sisteme fotovoltaice ,am cursul de electrician ,pot sa il fac la dumneavoastra

Preiau si eu o poza Pentru colegii incepatori am marcat panourile Stalpi de iluminat cu panouri fotovoltaice senzor de crepuscul si lampi led.
Acumulatorii cu gel 12 V 12 A h
Fişiere ataşate
Pentru colegii incepatori am marcat panourile Stalpi de iluminat cu panouri fotovoltaice senzor de crepuscul si lampi led.jpg
Preiau si eu o poza Pentru colegii incepatori am marcat panourile Stalpi de iluminat cu panouri fotovoltaice senzor de crepuscul si lampi led.
Pentru colegii incepatori am marcat panourile Stalpi de iluminat cu panouri fotovoltaice senzor de crepuscul si lampi led.jpg (207.65 KiB) Vizualizat de 3504 ori

Mesaj de CasianG » Dum Iul 02, 2017 2:15 pm

De cand caut pe net un curs in care sa le invat pe ambele : curs electrician curs sisteme fotovoltaice deoarece sunt strans legate ,in toamna o sa va fiu elev

Mesaj de RiciS32 » Dum Iul 02, 2017 5:45 pm

CasianG scrie:De cand caut pe net un curs in care sa le invat pe ambele : curs electrician curs sisteme fotovoltaice deoarece sunt strans legate ,in toamna o sa va fiu elev

Faptul ca imbinati cele doua cursuri reprezinta cel mai tare atuu ,cursul de electrician cuplat pas cu pas cu un curs sisteme fotovoltaice
pun si eu o poza cu tigla fotovoltaica sa vada tot omul ca se poate
Fişiere ataşate
curs sisteme fotovoltaice -tigla fotovoltaica.jpg
producerea curentului cu ajutorul elementelor fotovoltaice tigla fotovoltaica
curs sisteme fotovoltaice -tigla fotovoltaica.jpg (8.79 KiB) Vizualizat de 3544 ori

Mesaj de Virgilgr7 » Lun Iul 03, 2017 12:43 pm

RiciS32 scrie:
CasianG scrie:De cand caut pe net un curs in care sa le invat pe ambele : curs electrician curs sisteme fotovoltaice deoarece sunt strans legate ,in toamna o sa va fiu elev

Faptul ca imbinati cele doua cursuri reprezinta cel mai tare atuu ,cursul de electrician cuplat pas cu pas cu un curs sisteme fotovoltaice
pun si eu o poza cu tigla fotovoltaica sa vada tot omul ca se poate

Am vazut si la noi panouri sub forma de tigla nu stiu ce putere o fi pe fiecare dar legate in serie si paralel tensiunea si curentul se aduna

Mesaj de Ronin » Joi Iul 27, 2017 2:13 am

Domnul inginer am fost elevul dvs pot face si eu cursul de sisteme fotovoltaice ,vin cu gr care o aveti in derulare am inteles de la colegi ca se lungeste cursul cu o luna jumatate

Mesaj de **Mihai** » Sâm Iul 29, 2017 2:13 pm

Intrebare este recunoscut acest curs sau este ca cele online ,fara valoare

Mesaj de Organizator Cursuri » Sâm Iul 29, 2017 3:26 pm

**Mihai** scrie:Intrebare este recunoscut acest curs sau este ca cele online ,fara valoare

Stati linistit cursul va incepe in max 2 luni ,anexez o diploma pe care o primiti ,se da examen cu Comisie de La ANC ca la orice examen Trebuie sa tineti cont ca este un curs de specializare Deci prima data faceti cursul de Electrician apoi cursul de Sisteme fotovoltaice mai precis Instalator sisteme fotovoltaice
Fişiere ataşate
diploma Sisteme fotovoltaice.JPG
Aveti diploma ma rog un specimen pe pag 1pus de baieti
diploma Sisteme fotovoltaice.JPG (270 KiB) Vizualizat de 3513 ori

Mesaj de Florin33 » Sâm Iul 29, 2017 7:15 pm

Am inteles citind pe forumuri ca acest curs este un curs de specializare Prima data trebuie calificarea de Electrician apoi cursul de specializare Pot sa le urmez unul dupa altul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate