Victorgr9 scrie:Am inteles de la colegi ca in max 2 saptamani vor face o fotovoltaica de 500W cu tot ce ii trebuie controller inverter acumulatori O sa ajunga sediul lui mipp independent energetic ,pun baietii si aplice cu led 24V 7W
Victorgr9 scrie:Am inteles de la colegi ca in max 2 saptamani vor face o fotovoltaica de 500W cu tot ce ii trebuie controller inverter acumulatori O sa ajunga sediul lui mipp independent energetic ,pun baietii si aplice cu led 24V 7W
iuliana SC MIPP scrie:Victorgr9 scrie:Am inteles de la colegi ca in max 2 saptamani vor face o fotovoltaica de 500W cu tot ce ii trebuie controller inverter acumulatori O sa ajunga sediul lui mipp independent energetic ,pun baietii si aplice cu led 24V 7W
Astept un necesar de materiale ,panouri , controller , inverter ,etc si le comand
Danutzu scrie:Noi gr 8 cand ne putem inscrie la cursul de sisteme fotovoltaice ,nu as vrea sa raman fara loc nici sa platesc de 4 ori la alte firme
Ridic si eu niste poze intalnite de mine prin parc au luat banii de pomana nu fac doi bani , soarele nu cade pe ele
GaneaGeorge scrie:Daca ma bag la cursul de electrician , nici batut nu ratez sa invat si despre sisteme fotovoltaice , care sunt de mare viitor Acum se pune accentul pe energie verde
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori