Acum este Mie Apr 22, 2026 12:41 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Curs Sisteme Fotovoltaice ,in cursul de Electrician

Re: Curs Sisteme Fotovoltaice ,in cursul de Electrician EMJT

Mesaj de Victorgr9 » Joi Noi 09, 2017 11:44 pm

Am inteles de la colegi ca in max 2 saptamani vor face o fotovoltaica de 500W cu tot ce ii trebuie controller inverter acumulatori O sa ajunga sediul lui mipp independent energetic ,pun baietii si aplice cu led 24V 7W

Mesaj de Organizator Cursuri » Dum Noi 12, 2017 4:20 pm

Victorgr9 scrie:Am inteles de la colegi ca in max 2 saptamani vor face o fotovoltaica de 500W cu tot ce ii trebuie controller inverter acumulatori O sa ajunga sediul lui mipp independent energetic ,pun baietii si aplice cu led 24V 7W

Astept un necesar de materiale ,panouri , controller , inverter ,etc si le comand

Mesaj de Maryus » Dum Noi 12, 2017 7:04 pm

Victorgr9 scrie:Am inteles de la colegi ca in max 2 saptamani vor face o fotovoltaica de 500W cu tot ce ii trebuie controller inverter acumulatori O sa ajunga sediul lui mipp independent energetic ,pun baietii si aplice cu led 24V 7W

Am inteles de la domnul profesor ca vom face si o fotovoltaica . frumos ar fi sa inseriem panourile sa dea 9A la 48V sa o facem clasa profi

Mesaj de relu_sorin » Dum Noi 19, 2017 5:33 pm

Si noi la gr 9 incepem sa ne dam seama cam ce este cu sistemele fotovoltaice , deja am inteles cum legam acumulatorii in serie si paralel

Mesaj de Ret » Joi Noi 23, 2017 11:38 am

iuliana SC MIPP scrie:

Astept un necesar de materiale ,panouri , controller , inverter ,etc si le comand

Am inteles de la domnul ing Olteanu ca vom avea ca material de practica 2 panouri fotovoltaice 24V 250W controler MPPT 20A si inverter sinusoida pura de 500W o sa ajungeti independenta de enel

Mesaj de Tedy » Vin Noi 24, 2017 11:16 pm

Danutzu scrie:Noi gr 8 cand ne putem inscrie la cursul de sisteme fotovoltaice ,nu as vrea sa raman fara loc nici sa platesc de 4 ori la alte firme
Ridic si eu niste poze intalnite de mine prin parc au luat banii de pomana nu fac doi bani , soarele nu cade pe ele

As putea ridica o colectie de poze cu panouri fotovoltaice puse pe stalpi montate aiurea , nici nu se deranjeaza sa se aprinda lampile led sa lumineze noaptea , facute de niste necalificati

Mesaj de Levi » Lun Noi 27, 2017 1:55 pm

Cand te gandesti ca folosind 6 panouri fotovoltaice de 250W 24V obtii aproape sa fii independent , bun daca este inorat un generator de 3 KW 230V am scris 3KW nu 3KVA
Pun un panou 24V 250W ,daca omul vrea il poate monta ,cred ca citind forumul poate gandi o instalatie de producerea curentului electric pentru o casa mai fara pretentii
Fişiere ataşate
conectori panouri fotovoltaici.jpg
3 panouri pot fi legate in paralel folosind conectori mc4
conectori panouri fotovoltaici.jpg (91.66 KiB) Vizualizat de 3717 ori
Panou fotovoltaic 250W 24V.jpg
Un panou fotovoltaic 250W 24V cu 6 panouri scoti in 4 ore 6KWh in 30 zile te-ai scos ai W=180KWh
Panou fotovoltaic 250W 24V.jpg (37.1 KiB) Vizualizat de 3728 ori

Mesaj de GaneaGeorge » Lun Noi 27, 2017 5:19 pm

Daca ma bag la cursul de electrician , nici batut nu ratez sa invat si despre sisteme fotovoltaice , care sunt de mare viitor Acum se pune accentul pe energie verde

Mesaj de Organizator Cursuri » Mie Noi 29, 2017 3:11 pm

GaneaGeorge scrie:Daca ma bag la cursul de electrician , nici batut nu ratez sa invat si despre sisteme fotovoltaice , care sunt de mare viitor Acum se pune accentul pe energie verde

Noi investim in cursantii nostri , asteptam sa vina materialele pentru practica fotovoltaici
Panouri fotovoltaice 24V 250W
controler foarte performant
inverter sinusoida pura
conectori
acumulatori 12v 120A

Mesaj de MarinM » Mar Dec 05, 2017 2:43 pm

Am fost prin Europa si sunt peste tot panouri fotovoltaice vor prinde si la noi , daca ai chef de munca te duci afara am prieten care lucreaza in spania la montaj parcuri de fotovoltaice care baga direct in retea on grid

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate