Acum este Joi Apr 23, 2026 8:47 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Re: MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Mesaj de PaulDobre » Mar Aug 02, 2022 5:54 pm

De regula noi romanii stim de Triunghi dreptunghic https://ro.wikipedia.org/wiki/Triunghi_dreptunghic
Inca o inovatie a universitarilor TRIUNGHIUL DE TENSIUNE ,DE CE NU TRIUNGHIUL BERMUDELOR ,SAU TRIUNGHIUL DE FOC ,SAU DIN SARMA GHIMPATA .
https://www.google.com/search?q=triunghiul+de+tensiune&sxsrf=ALiCzsav-4EXNkrhAkB1emOMDRq57JF2DQ%3A1659626356331&ei=dOPrYticE8WM9u8PoJ-DgA4&ved=0ahUKEwjYprb7va35AhVFhv0HHaDPAOAQ4dUDCA4&uact=5&oq=triunghiul+de+tensiune&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQghEKABOgcIABBHELADOgcIABCwAxBDOgQIIxAnOgUIABCABDoHCAAQgAQQCjoFCC4QgAQ6AggmOgYIABAeEBZKBAhBGABKBAhGGABQlAtY5itg3DtoAXAAeACAAbABiAGGCpIBBDAuMTGYAQCgAQHIAQrAAQE&sclient=gws-wiz

Auzi alta mai lata TENSIUNEA DINTRE UN CONDUCTOR EXTERIOR SI CONDUCTORUL NEUTRU ...... GREU NENICA CAND NU LE AI CU CULTURA TEHNICA ,CE INTELEGE UNUL DORNIC SA INVETE ,
PUN CE ZICE UN GENIU

Alin Claudiu
2 years ago
Dacă erau doar pe jumătate de explicate si detailate manualele din școli ( mă refer la cele de profil), cu siguranță că nu existau atâția Dorei intre electricieni

Probabil universitarii la care face referire acest amarat ,or fi facut o facultate particulara la ff ,Tare chestia unde spune stefan ca o corecteaza el :) O sa iasa alta carte Autor suto andras stefan eroul de la colectiv https://www.dezvaluiri.ro/coruptia-ucide-iar-incompetenta-ii-face-scapati-pe-vinovati/
Este intr-o poza si geniul ,tipul de om perfect fie la el
Fişiere ataşate
tensiunea intre conductorul exterior si N.jpg
tensiunea intre conductorul exterior si N.
tensiunea intre conductorul exterior si N.jpg (234.44 KiB) Vizualizat de 4128 ori
triunghiul de tensiune.jpg
triunghiul de tensiune.
triunghiul de tensiune.jpg (150.34 KiB) Vizualizat de 4128 ori

Mesaj de PaulDobre » Mar Aug 02, 2022 6:08 pm

XLK36 scrie:Mi-a placut chestia scrisa de un coleg "Mare este gradina Domnului ,uitati ce spun niste orci din gloata Proiectediversediy =idolul orcilor https://www.dezvaluiri.ro/coruptia-ucide-iar-incompetenta-ii-face-scapati-pe-vinovati/ ""
Sunt curios legiunile de orci ,ce mutra au facut cand au primit cartile ,chiftind de greseli ca un marfar tras de 2 locomotive :D

Fac parte din tagma de fraieriti de acest mincinos .Am facut un sacrificiu sa dau 470 lei sau cam asa ceva Prima poza nu am priceput prima data ce poate reprezenta Mia explicat ,electricianul de la munca ,ca este vorba de o consola ,dar la noi nu se mai foloseste asa ceva de cca 20 de ani ,mi-a zis ca le mai gasesc doar prin satele parasite In rest pun niste formule care nu am habar sensul lor
Fişiere ataşate
CONSOLA TRIFAZATA CU 4 COND.jpg
CONSOLA TRIFAZATA CU 4 COND.
CONSOLA TRIFAZATA CU 4 COND.jpg (147.45 KiB) Vizualizat de 4171 ori
CALCULUL LUMINII INTERIOARE.jpg
CALCULUL LUMINII INTERIOARE.
CALCULUL LUMINII INTERIOARE.jpg (146.37 KiB) Vizualizat de 4171 ori

Mesaj de David_GSM96 » Mie Aug 03, 2022 6:46 am

Fac si eu parte din cei care au luat leapsa ,m-am bazat pe prezentarile specimenului .Unde cautai ingineria electrica ,fie librarii online sau ceva de auto gaseai ,filmul lui stefan ca reclama ,Se vindeau si in magazine de unde cumperi prize ,probabil primeau comision la numar de carti vandute .

-.Cat despre faptul ca vor fi schimbate cartile pline de greseli ,a ramas o utopie deoarece au trecut peste 2,5 ani =teapa byxmeditor si stefan .
AM LUAT DE BUNA CE SPUNEAU AICI .
Inginerie Electrica-Textbook in limba romana by XMeditor-CARTEA DE BAZA A ELECTRICIANULUI IN 2020 https://www.youtube.com/watch?v=V-ylLR2ZZVo
Ionut Bortan
2 years ago
Bună dimineața Stefan cartea este foarte bună pentru toți electriceni care vor să învețe
Marinescu Lucian
2 years ago
Salut....a aflat enel ca ai biblia electricianului....ti-a luat ""lumina"" ca sa nu mai propovaduiesti ""cuvantul""....:))))))

,CAT DESPRE SCHIMBAT MI-AM PUS POFTA-N CUI
""Echipa de autori si Editura Europa Lehrmittel si Xmeditor ......primavara 2020 "" pag 4
-Poate nu au habar ca suntem in August 2022 .Carti schimbate joi dupa Miercurea Ciuc .
In sfarsit vad ca ia cineva atitudine ,probabil se va sesiza cineva din instittiile lezate .Este vorba de Invatamantul superior Romanesc ,Tot timpul stefan & proiectecudraci pe el ,da cu biciul in cei de la Fac de Inginerie Electrica ,in alte filme i-a intrat in colimator Facultatea de Instalatii pentru constructii .
Ma minunez ca singurul care s-a sesizat este ing Olteanu Mircea ,Institutiile blamate =nimiiicccc

SCRISOARE DESCHISA Nr 1: UNIV POLITEHNICA BUC .FAC DE ING ELECTRICA SI FAC DE INSTALATII MIN 5:12
CITEZ :
""-CUM ESTE POSIBIL FACULTATILE ROMANESTI SA AJUNGA DE BATAIE DE JOC (TERFELITE ) ,IN FATA UNUI AMARAT DE MANUAL, CU MII DE GRESELI ,MARCA XMEDITOR REPREZENTANTUL in Romania al editurii Lehmittel din Germania .
-AS VREA SA AFLU PUNCTUL DE VEDERE A RECTORATULUI FAC SUS MENTIONATE ,CUM ESTE POSIBIL IN ROMANIA ,SA APARA UN AMARAT CU 10 CLASE SI SA II ARATE VIITORULUI INGINER ,DUPA CE A DAT EX DE MASTERAT SEMNUL OBSCEN DE LA MIN 5:12
-POATE ARE AMABILITATEA SI NE EXPLICA XMEDITOR CUM ESTE POSIBIL IN MANUALUL GERMAN REZ ELECTRICA SA AIBA 3 UM : R [W] ,PUTIN MAI DEPARTE R[V] SI MAI LA COADA R MAS IN OHMI .
-ACEST FILM MARCA Proiectediversediy , A FACUT RECLAMA TIMP DE APROX 2 ANI .CARTILOR EDITATE DE XMEDITOR :ING ELECTRICA +TABELE STANDARDE SI FORMULE .AUTORUL PREZENTARII ,ESTE ACADEMICIANUL TIP FACEBOOK & YOUTUBE .""

AICI ESTE SURSA UNDE UNUL CU 10 CLASE II ARATA SEMNUL POPONARULUI UNUI ING CU 4 ANI D FAC +2 ANI DE MASTERAT https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
FILMUL A FOST STERS

Il citez pe stefan

Proiectediversediy
11 days ago
@Gabriel Mircea Ai trimis la editura paginile cu erori?Sau tu nu faci nimic pentru comunitate ,doar te plangi?Nu contesta nimeni ca nu au greseli dar daca le denigrezi nu se rezolva nimic.Trebuie sa scrii la editura.Eu am gasit cateva greseli,i-am pus in tema dar 99% este cartea perfecta pentru acesta meserie.Alta carte nu exista.

Citesc si ma minune cat tupeu pe neispravit "" Sau tu nu faci nimic pentru comunitate ,doar te plangi "",el face reclama si sterge pe jos cu tot ce este romanesc ,xmeditor a luat banii ,si prostii sa scoata castanele din foc .Dracu a pomenit asa ceva .

Daruiesc masa cu niste minuni din manualul german ,sa il bea cu apa neinceputa xmeditor si stefan ,dau pagina apare dreptunghiul
Fişiere ataşate
INGINERUL 2.jpg
MIN 5:12 =>AICI ESTE SURSA UNDE UNUL CU 10 CLASE II ARATA SEMNUL POPONARULUI UNUI ING CU 4 ANI D FAC +2 ANI DE MASTERAT https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
[youtube]wa8h1dD5t08[/youtube]
INGINERUL 2.jpg (290.03 KiB) Vizualizat de 3763 ori
sect cond cupru.jpg
sect cond cupru
sect cond cupru.jpg (221.43 KiB) Vizualizat de 4214 ori
instalarea unui cablu.jpg
instalarea unui cablu
instalarea unui cablu.jpg (199.22 KiB) Vizualizat de 4214 ori
cerinte rezistenta.jpg
cerinte rezistenta.
cerinte rezistenta.jpg (420.47 KiB) Vizualizat de 4214 ori

Mesaj de JuneaIoan » Joi Aug 04, 2022 10:37 pm

David_GSM96 scrie:
Il citez pe stefan
Proiectediversediy
11 days ago
@Gabriel Mircea Ai trimis la editura paginile cu erori?Sau tu nu faci nimic pentru comunitate ,doar te plangi?Nu contesta nimeni ca nu au greseli dar daca le denigrezi nu se rezolva nimic.Trebuie sa scrii la editura.Eu am gasit cateva greseli,i-am pus in tema dar 99% este cartea perfecta pentru acesta meserie.Alta carte nu exista.

Am dat si eu cautare sa vad ce spune influencerul =stefan ,pe acest linck Sfatuiesc pe cei care au cerut consultanta acolo si au platit cu cardul sa citeasca cu atentie ce scrie
Conexiunea nu este privată
Atacatorii pot încerca să îți fure informațiile de pe proiectediversediy.ruplayers.com (de exemplu, parole, mesaje sau date despre cardurile de credit). Află mai multe
NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
[color=#FF0000] Citez un coleg din forum "
EREMIANICULAIE32 scrie:Am zis ca lesin uite sunt prosti care platesc consultanta specimenului cu 10 clase
https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
Inginerie Electrica-Tabele, Standarde Formule a aparut si in limba romana
biblioteca.auto-tehnica.ro/ind...
biblioteca.auto-tehnica.ro/ind...
0725226858
Katy@xmeditor.ro
LUNI-VINERI 9:30 - 16:00
In sfarsti,dupa lupte seculare care au durat aproape un an avem si cartea Inginerie Electrica,Tabele,Standarde,Formule tadusa in limba romana.Pretu este de 185 de ron fara transport.
Cartile sunt complementare ,acesta fiind partea de teorie si Inginerie Electrica Textbook fiind partea de verificare a cunostintelor.
Cartea Electricianului
Ne gasiti pe TikTok la
tiktok.com/@proiectediversediy
Facebook
proiectedive...
Proiectedive...
Email:
Proiectediversediy@gmail.com
Sustine canalul si activitatile noastre umanitare cu un abonament de 3.99 ron pe luna.
Foloseste butonul e Join sau Alatura-te.
ruplayers.com/name/d5X...
Membrii platitori ai canalului beneficiaza de discount la diversi furnizori.
Pentru constultanta aveti 2 optiuni la butonul de JOIN.Atentie consultanta se plateste doar odata,adica doar un abonament lunar.
DE UNDE POT COMANDA disjunctoare CURBA B si DIFERENTIALE TIP A B B+ si F ?
Inafara de ETI aveti mai jos inca 2 surse.Livrarea se face din stoc in max 48 de ore .
comenzi@electro-instalatii.eu
electro.inst... pentru toata tara.
sau pentru Bucuresti
mirela.electricteam@gmail.com
Aici gasit HAGER, ABB, Doepke, Legrand, Kaiser,Eltropa,Phoenix Contact,Wago,Eltako,Siemens,Finder,Ideal,Egutek,Jung,Gira,Cell Pack, etc
Protectii AFDD
Ingineria electrica si Norme,standarde si formule

Mai zi ceva daca poti : La Mirela vindeau : Ingineria electrica si Norme,standarde si formule :lol:

Pai ba nene era un coleg care a cumparat manualele de la un magazin de becuri ,
Auzi sa platesti consultanta pe prostie dar lunar cotizezi dau un exemplu este cald sa vezi cine ofera consultanta

Acum le dau dreptate la colegii care unii spuneau ca au luat manualele de la magazine de becuri si prize
Revenim la subiect
Este incredibil ,cei care au tradus au fost platiti .Cei care l-au vandut au inregistrat un profit ,
Acum vine semnul ? prostii =noi cei fraieriti ""sa facem ceva in favoarea comunitatii "" Eu nu am pomenit atata tupeu pe un om
PENTRU AJUTORUL COMUNITATII ADAUG SI EU 9 SAU 10 GRESELI.
Fişiere ataşate
conexiunea nu este privata.jpg
Conexiunea nu este privată
Atacatorii pot încerca să îți fure informațiile de pe proiectediversediy.ruplayers.com (de exemplu, parole, mesaje sau date despre cardurile de credit). Află mai multe
NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
conexiunea nu este privata.jpg (70.02 KiB) Vizualizat de 4171 ori
ADAUG SI EU 9 SAU 10 GRESELI.jpg
PENTRU AJUTORUL COMUNITATII ADAUG SI EU 9 SAU 10 GRESELI.
ADAUG SI EU 9 SAU 10 GRESELI.jpg (300.96 KiB) Vizualizat de 4171 ori

Mesaj de TerenteaSandu » Vin Aug 05, 2022 12:25 pm

JuneaIoan scrie:
David_GSM96 scrie:
Il citez pe stefan
Proiectediversediy
11 days ago

JuneaIoan scrie:
David_GSM96 scrie:Este incredibil ,cei care au tradus au fost platiti .Cei care l-au vandut au inregistrat un profit ,
Acum vine semnul ? prostii =noi cei fraieriti ""sa facem ceva in favoarea comunitatii "" Eu nu am pomenit atata tupeu pe un om
PENTRU AJUTORUL COMUNITATII ADAUG SI EU 9 SAU 10 GRESELI

Ma minunez unde vede stefan&proiecte.. 99% cartea ok poate nu pricepe simbolurile ,Poate a uitat ca te duci cu cele 2 carti si dai flit la orice inginer din Romania din contra le arati simbolul poponarilor ,dar cu clapeta de 24V cc, 500 mA in mana obligat clapeta KNX :) Sa ia el cartea si sa se duca la un inginer ,sai ii faca asta ,o sa ia o bataie sora cu moartea
Pentru mine a fost un efort financiar sa cumpar ele 2 manuale ,nu este de ici de colo sa dai aproape 100 eu ,cam putin peste 1/4 din leafa si eu muncesc nene ,am facut u sacrificiu pentru niste ......
.Am facut si eu trimitere la adresa xmeditor ,auzi tupeu sa le trimit eu greselile ,parca ar fi fost scrisa de tata ,sau de mine .
Am luat si eu de buna prezentarea si comentariile pozitive de aici
Sa ii fie rusine cred ca are 500 de conturi false
Auzi platesti cotizatie ,sa ceri consultanta de la specimen ,doar cei mai prosti oameni fac asa ceva .Mai bine va duceti la scoala nu va luati dupa analfabetul functional https://www.youtube.com/watch?v=WEc8HgdxQwo&t=312sPun si eu un umil exemplu cu ceva greseli ,sunt obisnuit ,
-Parca si vad neamtul cu clapeta in spinare venind sa si -o bage stefan cu xmeditor si traducatorii in ....
https://www.dictionarroman.ro/?c=clapeta
CLAPÉTĂ, clapete, s.f. Clapă mică, spec. clapă care intră în construcţia unui robinet. – Din fr. clapet.
(Dicţionarul explicativ al limbii române)
CLAPÉTĂ s.f. Parte mobilă a unei supape. [Cf. fr. clapet].
(Dicţionar de neologisme)
Fişiere ataşate
Ajut comunitatea cu 6 greseli auyi tensiunea nominala se masoara in mA.jpg
La nemti gasesti minunea tensiune nominala in mA .Ajut comunitatea cu 6 greseli auyi tensiunea nominala
Ajut comunitatea cu 6 greseli auyi tensiunea nominala se masoara in mA.jpg (151.18 KiB) Vizualizat de 4204 ori
Prezentarea gasita pe un site unde se vindeau cartile.jpg
Prezentarea gasita pe un site unde se vindeau cartile.
Prezentarea gasita pe un site unde se vindeau cartile.jpg (160.58 KiB) Vizualizat de 4204 ori

Mesaj de moraruKlaudiu1996 » Sâm Aug 06, 2022 5:17 pm

RobertVedinescu scrie:
IonescuStefanBv scrie: CEVA DE BEZNA MINTII 2 CARTI PLINE DE ERORI ,CITITI COMENTARIILE
https://www.youtube.com/watch?v=FZEfDEosfeg
Iordache Manole
acum 2 ani
@Proiectediversediy ""PENTRU CINE NU STIE ESTE PROFESORUL DE LA POLITEHNICA CU 10 CLASE ""
Iordache Manole
acum 2 ani
@Proiectediversediy Sunt doua carti bune daca vrei sa iti faci o parere cam cu ce se mananca Ingineria Electrica, dar daca zici ca aceste carti ofera mai multe cunostinte decat 4 ani de facultate( licenta) si respectiv 2 ani de master in domeniu , pai inseamna ca n ai trecut printr o facultate de genu :)))
Iordache Manole
acum 2 ani
@Proiectediversediy materia din facultate este cu mult dar cu mult mai profunda pe fiecare subiect, n ai cum sa faci o comparatie intre o facultate in domeniu si aceste doua carti, dar cum am mai spus sunt foarte bune pentru ca trateaza mai cam fiecare parte a Inginerie Electrice!
Proiectediversediy
acum 2 ani
@Iordache Manole Materia din facultate la inginerie electrica este veche si neaplicabila in realitate.
Inclusiv ca ca vorbim de INFo.A ,BE.Fizica (asta e ok) OM ,LP ,MS si MR.
Ce faci tu cu Pascal la inginerie electrica?Ce faci cu HTML 2 cand aia este din 97 ,inaplicabila azi.Asta ca sa nu mai intreb ce cacat iti trebuie la inginerie electrica?
Si dupa 2 ani de master nu ai decat bazele acestei meserie adica vreo 5% din ce ai nevoie.Eu am vazut milioane de memorii tehnice indocmite de doctoranzi in inginerie electrica si instalatii care nu au auzit de multe lucruri.
Desi se fac sisteme cu microprocesoare domnul doctorand nu stie ce este aia un SR ,nu stie ce este ala Normativ ,nu stie ce este ala Dali,KNX,PLC si multe altele fara de care degeaba ai diploma.
Proiectediversediy
acum 2 ani
@Iordache Manole O ho ho Materiale :)))))
Fuck the teacher :)
Halal atitudine are analfabetul functional ,fata de Profesorul Universitar de la Politehnica
Ma mir cum de Rectoratul nu a reactionat
UITE EXPLICATIA GENIULUI ,TREBUIA SA IL BAGE IN AMFITEATRU SA DISTREZE LUMEA ,VENEAU CA LA URS
CONCLUZIE :
- O GLOTA DE ORCI CA IN STAPANUL INELELOR ,SCUZE AM VRUT SA SCRIU ADMIRATORI ,AI CANALULUI Proiectediversediy

Un om zdravan la minte nu putea scrie asa ceva . Am dat click pe link dar nu am gasit nimic .A sters nesimtitul discutia Pun din manualul german inca o pagina inutila ,fac si eu parte dintre cei fraieriti ,m-am luat dupa niste fraieri
Aurel Vlaicu 2 years ago
Ceau Stefan,
Ai facut o treaba Excelenta cu acesta carte si îți multumesc alaturi de multi altii aici.
PS: #Electrozugrvii si #Doreii se vor tria la un moment dat ... e prea mult de citit si de invatat pe acest canal, Deci de ce te agiti? F#CK THEM
As vrea sa vad cum rezolva problema de mai jos sa il ia si pe stefan ,2 ..........
Vazand filmul de mai jos :
Chiar ma intreb unde a disparut adunatura de pe canalul proiectediversediy ,care """propovaduieste cuvantul"" cand a aparut filmul cu guru al lor ,cred ca il depaseste pe guru bivolaru ca adepti .

Colegul ma scuzi dar ai scapat minunile ""bucla liniei ,LINIE ALIMENTATA DIN DOUA PARTI ,""
Cred ca neamtul sau cine a tradus incurcase schema de tratament ,vad ca intra I si iese I1, I2 .I3
Uite mistocareala de explicatie
""Acest pas poate fi dispersat daca linia este alimentata din 2 parti "" :) Cum vine asta ca disperseaza pasul :shock:
Auzi una si mai tare
""echivalentul fortelor purtatoare ale unei raze "" ,cum vine asta cu raza nu pricep :o ,
Fişiere ataşate
Linie alimentata din doua parti ,cum vine asta.jpg
""bucla liniei ,LINIE ALIMENTATA DIN DOUA PARTI ,""
Cred ca neamtul sau cine a tradus incurcase schema de tratament ,vad ca intra I si iese I1, I2 .I3
Linie alimentata din doua parti ,cum vine asta.jpg (478.48 KiB) Vizualizat de 4203 ori

Mesaj de RobertVedinescu » Sâm Aug 06, 2022 10:40 pm

moraruKlaudiu1996 scrie: Colegul ma scuzi dar ai scapat minunile ""bucla liniei ,LINIE ALIMENTATA DIN DOUA PARTI ,""
Uite mistocareala de explicatie
""Acest pas poate fi dispersat daca linia este alimentata din 2 parti "" :) Cum vine asta ca disperseaza pasul :shock:
Auzi una si mai tare
""echivalentul fortelor purtatoare ale unei raze "" ,cum vine asta cu raza nu pricep :o ,

Nu observasem cele subliniate de tine ,Poate mai gasesc si alte nenorociri ,pasul si greseala
Concluzie am cazut toti de pacalici in fata unui nesimtit ,daca stiam faza cu colectivul ,poate ma intrebam cum a ajuns expert din pus bureti in doctor docent in inst electrice .Cat despre cei care au vandut cele 2 jartele de carti si traducatorii sa foloseasca banii pe tratamente si doctorii .

Mesaj de RobertVedinescu » Sâm Aug 06, 2022 11:35 pm

UWV scrie:Daruiesc masa cu alt set de 10 erori
M-am uitat pe lista de experti tehnici &traducatori ,NIMIC TEHNIC SCRIS DE EI ,cred ca au fost alesi pe criterii de partid ,garantat sunt politicieni ca ei le stiu pe toate . https://www.google.com/search?q=toader+cristian&sxsrf=ALiCzsb_ivIrB9BWKHZUISTQwE3qSW4Vpw%3A1658303305127&ei=SbPXYoy6B9GQkwW9rqWoBw&ved=0ahUKEwjMgrqb_Yb5AhVRyKQKHT1XCXUQ4dUDCA4&uact=5&oq=toader+cristian&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEIAEMgYIABAeEBYyBggAEB4QFjIGCAAQHhAWMgYIABAeEBYyBggAEB4QFjIGCAAQHhAWMgYIABAeEBYyBggAEB4QFjIGCAAQHhAWOggIABCABBCwAzoHCAAQHhCwAzoJCAAQHhCwAxAIOgkIABAeELADEAc6BAgjECc6BAguEEM6CwgAEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoHCCMQ6gIQJzoECAAQQzoLCC4QgAQQsQMQ1AI6CAguEIAEELEDOg4ILhCABBCxAxDHARDRAzoRCC4QgAQQsQMQgwEQxwEQrwE6CAgAELEDEIMBOggIABCABBCxAzoECAAQAzoHCC4Q1AIQQzoFCC4QgARKBAhBGAFKBAhGGABQwQ1YvVxg0mpoAnAAeACAAdMCiAHIEpIBCDAuMTQuMS4xmAEAoAEBsAEKyAEIwAEB&sclient=gws-wiz
Il citez pe colegul StelianCostel
""Proiectediversediy
acum 2 ani
Am corectat la ea 20 de electricieni.Acum ca a scapat ceva e departe de noi.Fiecare a avut acces la parti din carte din cauza drepturilor de autor.""

Daca puneai niste PS era ok .La aceasta aberatie ""acum 2 ani
Am corectat la ea 20 de electricieni.Acum ca a scapat ceva e departe de noi.Fiecare a avut acces la parti din carte din cauza drepturilor de autor.
""
-Pai nu pricep nimic pe bune ,eu vad 13 care au tradus si 2 coordonatori
-Nu vad nicaieri echipa condusa de suto andras stefan si cei 20 de electricieni :shock: .
Pun ralizarile lui marete si teza de doctorat ,le-am gasit pe forum ,merita sa ii pupam mana ,ca ne-a adus lumina .
https://www.dezvaluiri.ro/coruptia-ucide-iar-incompetenta-ii-face-scapati-pe-vinovati/
Omul cred ca are probleme grave .Intreb si eu ca stiu ca citeste pe aici sa puna numele electricienilor ,am auzit ca printre ei este si celebrul Bebica :)
Parca am citit ce zicea geniul=>proiectediversedilii&stefan :din germania se da ora exacta .
Poate omul are probleme de sanatate si nu stie ce zice ,ii pun si eu cat este ceasul german
Fişiere ataşate
traducerea si adaptarea 13 experti si 2 coordonatori.jpg
traducerea si adaptarea 13 experti si 2 coordonatori
traducerea si adaptarea 13 experti si 2 coordonatori.jpg (73.3 KiB) Vizualizat de 4186 ori
Piscine 4 greseli.jpg
Piscine 4 greseli
Piscine 4 greseli.jpg (198.97 KiB) Vizualizat de 4186 ori
prevenirea scurgerii izolatiei.jpg
prevenirea scurgerii izolatiei.
prevenirea scurgerii izolatiei.jpg (174.94 KiB) Vizualizat de 4186 ori

Mesaj de GavrilaGigi » Lun Aug 08, 2022 12:16 am

Ma minunez ce citesc in cele 2 manareli de manuale ,te apuca lesinul .Deja cand il deschid este o obisnuinta sa dau pagina si greseala
Ma asez la ac masa cu cei care ii multumesc lui stefan sau proiecte... si xmeditor .Le urez sa aiba parte sa dea faliment ,am ajuns bataie de joc pe cinstite .Am scris si eu la adresa resp dar de 14 luni rezutatul =>teapa
Pun panaramele
1 Lampi cu incandescenta curentul nominal masurat in W .Auzi inovatie priza de baza
2 Un bec =componentele lui ,pe aici curentul se masoara tot in A
3 Lampi economice curentul tot in wati nu inteleg cum vine lungimea cu priza.
4 Lampi cu vapori de sodiu curentul masurat in W ,tot inventie germana ,Intresanta ultima casuta POZITIA DE ARDERE :o

Citez un geniu in viata siuto andras stefan "" din germania se da ora exacta""
Fişiere ataşate
Lampi cu incandescenta curentul nominal masurat in W ,nemtii au incurcat borcanele ..jpg
Lampi cu incandescenta curentul nominal masurat in W ,nemtii au incurcat borcanele
Lampi cu incandescenta curentul nominal masurat in W ,nemtii au incurcat borcanele ..jpg (223.46 KiB) Vizualizat de 4182 ori
componentele unui bec.jpg
componentele unui bec
componentele unui bec.jpg (95.37 KiB) Vizualizat de 4182 ori
Lampi economice curentul tot in vati nu inteleg cum vine lungimea cu priza.jpg
Lampi economice curentul tot in wati nu inteleg cum vine lungimea cu priza.
Lampi economice curentul tot in vati nu inteleg cum vine lungimea cu priza.jpg (198.41 KiB) Vizualizat de 4182 ori
Lampi cu vapori de sodiu curentul masurat in W ,tot inventie germana ,de aici se da ora exacta.jpg
Lampi cu vapori de sodiu curentul masurat in W ,tot inventie germana ,de aici se da ora exacta
Lampi cu vapori de sodiu curentul masurat in W ,tot inventie germana ,de aici se da ora exacta.jpg (162.39 KiB) Vizualizat de 4182 ori

Mesaj de Mache_Mache » Mar Aug 09, 2022 12:52 am

GavrilaGigi scrie:Ma minunez ce citesc in cele 2 manareli de manuale ,te apuca lesinul .Deja cand il deschid este o obisnuinta sa dau pagina si greseala
Ma asez la ac masa cu cei care ii multumesc lui stefan sau proiecte... si xmeditor .Le urez sa aiba parte sa dea faliment ,am ajuns bataie de joc pe cinstite .Am scris si eu la adresa resp dar de 14 luni rezutatul =>teapa
Pun panaramele
1 Lampi cu incandescenta curentul nominal masurat in W .Auzi inovatie priza de baza
2 Un bec =componentele lui ,pe aici curentul se masoara tot in A
3 Lampi economice curentul tot in wati nu inteleg cum vine lungimea cu priza.
4 Lampi cu vapori de sodiu curentul masurat in W ,tot inventie germana ,Intresanta ultima casuta POZITIA DE ARDERE :o

Citez un geniu in viata siuto andras stefan "" din germania se da ora exacta""

Cat de ..... sa fie un om chipurile tradusa si tehnoredactata de un colectiv .......
-Colegul nu te superi pe mine ,dar ai mai pierdut o priza pe drum
Citatul trebuia asa
Citez un geniu in viata siuto andras stefan "" din germania se da priza :) exacta""
Fişiere ataşate
Lampi economice curentul tot in vati nu inteleg cum vine lungimea cu priza adaugat.jpg
Lampi economice curentul tot in vati nu inteleg cum vine lungimea cu priza adaugat.Mai adaug o priza uitata
Lampi economice curentul tot in vati nu inteleg cum vine lungimea cu priza adaugat.jpg (201.26 KiB) Vizualizat de 4158 ori

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate