de GoreaSavu » Mar Aug 16, 2022 12:17 am
O carte prea laudata ,m-am luat si eu dupa turma de gaini ,care urmarea filmele lui stefan
Parca il si aud aici "stefan de la Proiectediversediy "si incepea sa debiteze laude la adresa celor doua stifturi.Toti erau prosti el ramasese singurul destept ,am vazut si filmul unde marele erou de la Colectiv se stergea la ,,,,,,, cu dinozaurii din facultati,cu doua rapandule de carti .
Nu am mai gasit comentariul in care spune ca sunt din 2019 ,pun ce am gasit pe prima pagina ,este un 2014 cosmetizat trecut 2017
Auzi ce zice in carte pe la ftv I=3A da o celula ,cauta filme cu casa Bufnici 2016 sau 2017 si vei cadea jos Panoul avea 250W si dadea I=8A
Are si domnul ing Olteanu niste filme cu baietii din ac perioada dar panoul ftv dadea aproape 8- 9 A
Cum poti sa afirmi ca este actualizata la niv anului 2019 si ragalia era de prin 2014 atunci erau niste pocnitori de panouri care dadeau cam 3A pe la rulote .
Nu mai pomenesc de traducerile facute cu ,,,,,,,
Avea dreptate Titus Traian Pop
ATENTIE la paginile: ......................... Tarziu am vazut avertismentul ,ma mir cum nu a fost sters .Sau luat toti ca turma de oi dupa magar .
- Fişiere ataşate
-

- Prezenta nesimtitul in comentarii ca este din 2019 vis a vis de I7/2011
- Prezenta nesimtitul in comentarii ca este din 2019.jpg (37.02 KiB) Vizualizat de 4479 ori
-

- O carte care nu a tinut pasul ex : celule fotovoltaice care dadeau I=3A in anul 2017.Daca vei cauta casa Bufnici vezi ce putere avea tot in 2017 un panou si dadea lejer 8A
- celule fotovoltaice care dadeau I=3A in anul 2017.jpg (145.41 KiB) Vizualizat de 4479 ori