As vrea si eu sa am Manualul Electricianului Latest Edition 2021 .Mai ales pentru sisteme ftv ,Manualul Romanesc este peste Solar Electricity Handbook a lui Michael Boxwell
Vezi aici niste pareri te apuca durerea de cap
https://www.amazon.com/Solar-Electricit ... ll_reviewsUn exemplu pentru tine din Statele Unite
Nu văd cui i se adresează această carte?
Este mult prea ușor cu privire la informațiile din lumea reală pentru a ghida pe oricine prin procesul de proiectare și construire a propriului P.FV. . L-am cumpărat crezând că va umple golurile de cunoștințe pe care le aveam despre solar înainte de o instalare , dar nu era nimic în carte pe care să nu-l găsesc deja pe net cu mult mai detaliat. Aspectul este slab și, în general, cartea este o pierdere de timp și bani. Găsesc utile părți din site-ul autorilor și aș fi preferat să fac o donație pentru timpul petrecut acolo.
Unul dintre cele mai costisitoare elemente ale unui P.V. array este sistemul de montare, cartea cu greu atinge acest lucru.
Inca unul
Alegerea invertoarelor este o decizie majoră, am simțit că autorul a oferit puține informații actuale și a fost depășit
Construirea fizică și punerea în funcțiune a unei matrice poate fi un concept intimidant pentru cei neinițiați, cartea a oferit puține sfaturi cu privire la proces. Sunt norocos că am avut un vecin informat care mi-a vorbit despre cât de simplu poate fi,
Inca un fraierit
Ma asteptam la mai mult de la Solar Electricity Handbook
Iertați-mă, dar acest lucru este inutil, puteți găsi aceste informații pe Google gratuit