RisteaLiviu scrie:Am pus eu o poza cu o doamna care abia il cumparase ,era ultimul exemplar
Am cautat tot targul pana am dat de Editura ,pacat ca am ajuns prea tarziu .
Am pus o poza cu singurele carti A4 vazute de mine .Vreau sa ii sugerez domnului ing Olteanu Mircea sa le faca cu coperta cartonata ,chit ca vor fi mai scumpe dar sunt carti de Biblioteca ,sunt mandru ca am 1000 de volume .
Pe data de 17 dec 2022 am avut prima intalnire cu colegii de la gr 17 Electricieni si gr 21 Frig .Am tinut cartile in mana mea le-am rasfoit ,sunt suuupppppeeeeerrrrr .Anul viitor le comanda la Editura .Sunt colegi de la frig care doresc ambele manuale .
Am gasit in targul de carti o vechitura ramasa din 2014 : cum sa faci circuite prin casa si in jurul ei .nu mai tin minte titlul ,cred ca zacea prin depozite prafuita de 8-9 ani ,cum sa dau 100 lei pe asa ceva .
Cat am batut tot Targul din pacate am sesizat si eu o lipsa acuta de carti tehnice Romanesti ,a disparut apetitul romanilor sa scrie .Am vazut mai multe femei ca barbati ,este o lipsa de interes care denota un popor bolnav .
Am avut satisfactia sa gasesc ,manualul dupa care voi invata ,din pacate nu am avut suficienti bani la mine ca il cumparam .Asta este il voi lua de la scoala
Optez si eu pentru cel cartonat ,chit ca este mai scump cu 20 de lei ,nu am chef sa ii vad coperta zdrentuita .