VutaNicolaie scrie:Abia astept sa incepem scoala
Vreau si eu varianta cartonata .chit ca este mai scumpa cu 20 de lei .Nu o schimb ca pe rotile masinii vara/iarna
Tot cu coperta cartonata vreau cartea
VutaNicolaie scrie:Abia astept sa incepem scoala
Vreau si eu varianta cartonata .chit ca este mai scumpa cu 20 de lei .Nu o schimb ca pe rotile masinii vara/iarna
DumitrescuLiviu scrie:Am fost doar o singura zi la Targ ,am salivat cand am vazut Manualul galben ,nici eu nu am avut parte de el
LideaHoria scrie:DumitrescuLiviu scrie:Am fost doar o singura zi la Targ ,am salivat cand am vazut Manualul galben ,nici eu nu am avut parte de el
Daca te uitai mai atent le observaiAu avut dreptate colegii ,ponderea femeilor a fost mai mare .
GugleaAndrei scrie:LideaHoria scrie:DumitrescuLiviu scrie:Am fost doar o singura zi la Targ ,am salivat cand am vazut Manualul galben ,nici eu nu am avut parte de el
Daca te uitai mai atent le observaiAu avut dreptate colegii ,ponderea femeilor a fost mai mare .
Am colindat tot targul ,ridic cea mai reprezentativa poza ,cel mai interesant lucru vazut de mine .
GugleaAndrei scrie:LideaHoria scrie:DumitrescuLiviu scrie:Am fost doar o singura zi la Targ ,am salivat cand am vazut Manualul galben ,nici eu nu am avut parte de el
Am colindat tot targul ,ridic cea mai reprezentativa poza ,cel mai interesant lucru vazut de mine .
BelceaSava scrie:Se plangea un coleg de forum ca nu a avut parte de un Manual ,toate erau rezervate
Unul din ele era al meu
BlejoiVasile scrie:Targul de carti Gaudeamus
Poza facuta de mine de la Gaudeamus 2022.Nu am avut nici eu parte de un Manual ,erau rezervate
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator