Ridic poze sa vada tot omul =>Priza de impamantare se vad pe tabla calcule complexe.
Am folosit informatiile din Indrumatorul de Proiectare dupa care invatau inginerii .Acum nu mai invata ca au tarseala sa care o carte de 1300 pag

VictorMncescu scrie:Explicate excelent calculele pentru prize de impamantare.Necazul ca sunt colegi pe care nu ii duce capul
ValeriuOrnescu scrie:VictorMncescu scrie:Explicate excelent calculele pentru prize de impamantare.Necazul ca sunt colegi pe care nu ii duce capul
parca a tunat si i-a adunat
FlosteaDan scrie:ValeriuOrnescu scrie:VictorMncescu scrie:Explicate excelent calculele pentru prize de impamantare.Necazul ca sunt colegi pe care nu ii duce capul
parca a tunat si i-a adunat
Daca nu ii duce capul de ce au mai venit la Scoala ,Puteau face un online si gata
BeteanuVasile scrie:Grupa 20 Electricieni calcul prize de impamantare
Ridic poze sa vada tot omul =>Priza de impamantare se vad pe tabla calcule complexe.
Am folosit informatiile din Indrumatorul de Proiectare dupa care invatau inginerii .Acum nu mai invata ca au tarseala sa care o carte de 1300 pag
Micamihai39 scrie:I-am aratat ing de la firma ,l-am pus in ,,,,,
Mi-a cerut sa ii imprumut Manualul dar nu l-am dat![]()
TomogeanuVictor scrie:am avut colegi la Grupa 20 Electricieni s-a lipit informatia de ei ca apa de gasca .
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator