Acum este Joi Dec 05, 2024 5:05 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Grupa 20 Electricieni calcul prize de impamantare

Mesaj de BeteanuVasile » Sâm Oct 12, 2024 1:46 am

Ridic poze sa vada tot omul =>Priza de impamantare se vad pe tabla calcule complexe.
Am folosit informatiile din Indrumatorul de Proiectare dupa care invatau inginerii .Acum nu mai invata ca au tarseala sa care o carte de 1300 pag :)
Fişiere ataşate
Priza de impamantare se vad pe tabla calcule complexe.jpg
Priza de impamantare se vad pe tabla calcule complexe.
Priza de impamantare se vad pe tabla calcule complexe.jpg (182.52 KiB) Vizualizat de 295 ori
priza cu 10 electrozi.jpg
priza cu 10 electrozi
priza cu 10 electrozi.jpg (173.59 KiB) Vizualizat de 295 ori
Prize de impamantare sala este plina.jpg
Prize de impamantare sala este plina.
Prize de impamantare sala este plina.jpg (245.54 KiB) Vizualizat de 297 ori

Re: Grupa 20 Electricieni calcul prize de impamantare

Mesaj de VictorMncescu » Dum Noi 03, 2024 8:29 pm

Explicate excelent calculele pentru prize de impamantare.Necazul ca sunt colegi pe care nu ii duce capul

Re: Prize de impamantare:Calcule ingineresti la Sala de curs

Mesaj de ValeriuOrnescu » Mar Noi 12, 2024 2:15 pm

VictorMncescu scrie:Explicate excelent calculele pentru prize de impamantare.Necazul ca sunt colegi pe care nu ii duce capul

parca a tunat si i-a adunat

Mesaj de FlosteaDan » Joi Noi 14, 2024 12:58 am

ValeriuOrnescu scrie:
VictorMncescu scrie:Explicate excelent calculele pentru prize de impamantare.Necazul ca sunt colegi pe care nu ii duce capul

Daca nu ii duce capul de ce au mai venit la Scoala ,Puteau face un online si gata

Mesaj de LaurentiuGereanu » Vin Noi 22, 2024 4:46 pm

FlosteaDan scrie:
ValeriuOrnescu scrie:

Daca nu ii duce capul de ce au mai venit la Scoala ,Puteau face un online si gata

A predat profesorul 6 zile peste program din timpul lui liber sa ne invete ,
Stai sa vezi apare si specimenul il am in gr 20 ,ce ii trebuie lui legile curentului ,ce il intereseaza de materiale folosite in electrotehnica ,Nu il intereseaza prizele de impamantare ,cade in depresie cand aude de factorul de putere ,Fereasca Dumnezeu de asa ceva ,era interesat doar sa lege fire ,este pe bune

Mesaj de DaveanuMihai » Mar Noi 26, 2024 4:16 am

BeteanuVasile scrie:Grupa 20 Electricieni calcul prize de impamantare
Ridic poze sa vada tot omul =>Priza de impamantare se vad pe tabla calcule complexe.
Am folosit informatiile din Indrumatorul de Proiectare dupa care invatau inginerii .Acum nu mai invata ca au tarseala sa care o carte de 1300 pag :)

Colega sa vezi calcule de calcule la reactante capacitive si inductive ,sa putem pricepe imbunatatirea factorului de putere .Au fost introduse 6 zile suplimentar veneam vineri/samb la Scoala ,nici picior de student la UTCB . Cine face cu tine in plus 6 zile ,sa fim seriosi .Ama avut parte de domnul ing Olteanu Mircea ,cel mai bun profesor .

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate