Domnul ing doresc sa il trimit la dvs pe fratele meu sa faca cursul de Electrician, stiu ca anual organizati cate un curs de Electricieni EMJT ,Cand deschideti o noua grupa sa ne dati de stire .Vreau numai la clasa unde predati dvs , alt profesor nu ma intereseaza
Pacat ca nu organizati mai multe cursuri pe an macar 3 grupe de electricieni ,ca dvs faceti carte nu va bateti joc ca altii
Toţi se îngrămădesc să facă facultăţi, destui dintre ei urmând să fie ulterior căinaţi de rude şi prieteni, “săracul, a făcut aseul şi de 2 ani nu-şi găseşte de muncă”. Mulţi pierd din vedere că există meserii pentru care nu le trebuie facultate şi care le-ar putea aduce venituri frumuşele. De exemplu, meseria de electrician
S-a slabit un surub in tablou palpaie lumina deci era nevoie de un electrician. A venit şi a evaluat: 150 lei materiale (erau mai multe de schimbat) + 200 lei manopera (apropo, proprietarului i s-a părut bun preţul, cică a întâlnit electricieni şi mai scumpi). A lucrat omul 3 ore, frumos, curat, şi eu zic că şi-a meritat banii. 200 lei pentru 3 ore de muncă nu-i rău. Cum băiatul e bun, a mai avut şi alte lucrări pe la mai mulţi vecini, că vecinii mi l-au recomandat.
Prizele se strica , masina de spalat nu mai trage apa, pentru un electrician se găseşte mereu de lucru, fie o urgenţă, fie un circuit de prize nou in apartament Dacă eşti serios, muncitor şi faci treabă bună, nu doar că nu mori de foame ca electrician, dar chiar poţi câştiga bani buni. 2500 lei pe lună nu-i rău, aş zice că sunt baieti care împuşcă 3000-4000 lei lunar.
Va doresc multa sanatate
Abia astept sa va fac o vizita
Alin
Domnul profesor editez postarea 21-06-2021 ora 22
Vreau si eu manualul cat costa il cumpar
Manualul Electricianului 2019 este exceptional