Astazi am primit coletul de la Termo-Dinamic
Multumesc Domnului Director Panait si Domnului Cosmin
Cand ma voi linisti voi scrie ce am tras cu organizatorul cursului de Frigotehnisti gr 9 ,daca nu gaseam sprijin la Termo Dinamic si Freon Trading ,cursantii gr 9 erau in ,,, vezi ce srie Razvan viewtopic.php?f=12&t=476
Multumesc Domnului Director de la Freon Trading Constantin Ionut pentru sprijin , la Freon Trading au facut practica cu mine cca 450 de frigotehnisti , cu sculele primite de la Termo Dinamic
Voi pune lista cu scule si coduri le voi face poze
-Ca performanta a sculelor :primul rand de scule a rezistat la 600 cursanti cca 450 in Buc si 150 in tara (Heineken Craiova Heineken Constanta ,Heineken Miercurea Ciuc,Bibas Brasov ,Dacia Pitesti ,Ursus ) ,cand le-am predat erau in stare de functionare
-Prima data cand am solicitat scule la Termo Dinamic Constanta am ales clasa low-cost ,am zis si eu in sinea mea le mai trantesc cursantii ,mai cad pe jos ,pompa de vac am ales o pompa ok o vedeti in poza mai jos
-Prima Baterie de manometre ,era tot low-cost cu racordurile (furtunele din setul care a fost livrata ) L=1,5 m au rezistat racordurile la P=30 Bari ,vedeti cursantii pe forum cum probeaza UE la un AC de 18000 BTU cu azot la Freon Trading ,sunt filmati si pe youtube
-Pompa de vacuum VP215SG cu solenoid si vacuumetru sa vada cursantii
-Baterie Manometre CT160-GC R(134/22/407/410) 38/53 Bari
-Arzator brazare T-A Comp echipat (butelie+Arzator cu cap rotativ )
-Trusa bercluit/largit CT278
-Cuple rapide auto QCH +QCL
-Ulei pompa de vacuum
Filtre electrozi argintat le cumpar de la R&D ,la doua statii de mine