Acum este Lun Apr 20, 2026 2:23 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Practica gr 12 18 iulie ,frigidere aer conditionat si un ac

Albume Foto Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Practica gr 12 18 iulie ,frigidere aer conditionat si un ac

Mesaj de Mishu » Mie Iul 19, 2017 1:37 pm

Valentin din Focsani face naveta am inteles ca are curtea plina de frigidere asteapta scuele de la termodinamic si se pune pe treaba
Toate operatiile au fost facute de noi cu mana noastra
Incarcam cu cantarul R 600 precizia cantarului 1 gram
Invatam sa argintam cu mapp gazul si electrozi de argint refacem traseul frigorific
Am calibrat valva de service sa prelungim un capilar
Fişiere ataşate
Invatam sa argintam cu mapp gazul si electrozi de argint refacem traseul frigorific.jpg
Invatam sa argintam cu mapp gazul si electrozi de argint refacem traseul frigorific
Invatam sa argintam cu mapp gazul si electrozi de argint refacem traseul frigorific.jpg (71.52 KiB) Vizualizat de 1695 ori
Am calibrat valva de service sa prelungim un capilar.jpg
Am calibrat valva de service sa prelungim un capilar
Am calibrat valva de service sa prelungim un capilar.jpg (112.95 KiB) Vizualizat de 1695 ori
Incarcam cu cantarul R 600 precizia cantarului 1  gram.jpg
Incarcam cu cantarul R 600 precizia cantarului 1 gram
Incarcam cu cantarul R 600 precizia cantarului 1 gram.jpg (44.64 KiB) Vizualizat de 1695 ori

Re: Practica gr 12 18 iulie ,frigidere aer conditionat si un

Mesaj de Organizator Cursuri » Sâm Sep 23, 2017 5:33 pm

La cursul de frigotehnisti ,punem un mare accent pe cele doua laturi ale cursului :
Pregatirea teoretica ,cuprinde ca suport de curs manualul frigotehnistului ,proiector ,tabla de 4 m ,de fapt avem 2 table ;)
Practica : reparatii frigidere aer conditionat ,etc ,obligat toti cursantii invata sa foloseasca sculele specifice meseriei de frigotehnist SDV-uri de toate

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti Albume foto Practica