de iordan.dan » Vin Iul 31, 2015 4:58 pm
Ce am constatat :
AC-ul este prea mic pentru o sufragerie de 20 mp la et 4/4
Cu exteriorul are terasa si un perete,deci are aporturi de caldura la greu
AC-ul reuseste la functionare permanenta cam 24 C sa tina in camera ,totusi este sufcient pentru caldurile care sunt ,tinem cont si de bugetul limitat . Nu am avut timp sa pun vermorelul pe condensator sa vad cum creste eficienta AC-ului
Voi cumpara cu prima ocazie un termometru cu laser si o sa masor Tlichidului la iesire din condensator ,
1) Manometrele in vacuum ,am doua posibilitati de acces in circuitul frigorific deci vacumez pe ambele Valve ,ca la AC auto
2) Cuplele de acces in sistem
3) Deja intrase vreo 300 grame de R407 si incepea sa vaporizeze
4) Unitatea interna
5) Presiunea de 6 bari pe aspiratie
6) Temperatura de 12,5 grade celsius
AC-ul era de 9000 BTU montat la et 4/4 deasupra avea terasa ,am pus mana pe tavan si dadea caldura ca soba
Este de de lucru nu gluma sanatosi sa fim
- Fişiere ataşate
-

- Vacumarea pe cele doua cai ,cei care stiu AC auto inteleg de ce
- Vacumare. (Custom).JPG (79.16 KiB) Vizualizat de 1662 ori
-

- Daca am posibilitate de acces la cele doua valve VL si VG Montez ambele racorduri si vacumez pe doua cai ,ca la AC auto
- UE et 4 (Custom).jpg (99.21 KiB) Vizualizat de 1662 ori
-

- Zapada de la valva de lichid ,a disparut dupa 2 minute AC functioneaza normal
- VL cu zapada. (Custom).JPG (61.19 KiB) Vizualizat de 1662 ori
-

- UI
Am montat sonda de la termometru ,
- UI sonda de la termometru (Custom).jpg (51.72 KiB) Vizualizat de 1662 ori
-

- Presiunea dinamica este ok ,pentru temperatura la care functiona AC-ul Creste temp creste si presiunea asa stim
- Pdinamica, (Custom).JPG (75.6 KiB) Vizualizat de 1662 ori
-

- In casa era 30 C afara peste 36 c AC-ul era pozitionat in soare ,abia am obtinut 12 C la refulare baleiaj
- Temp de refulare maxim a coborat la 11,5 C (Custom).jpg (64.39 KiB) Vizualizat de 1662 ori