Virgilgr7 scrie:Domnul inginer felicitari pentru lucrarea coordonata de dvs ,deja sunt convins sa vin sa fac cu dvs cursul de instalator ca am de la cine invata , daca ma trezesc cu unul tanar abia iesit de pe bancile scolii dau de necaz ca nu are habar de nimic poate niste notiuni de teorie ,
Ing. Olteanu Mircea scrie:Am coordonat investitie de 6 milioane de euro ,voi descrie tot ce am executat Am coordont investitie de aproape 6 milioane de euro pe partea de instalatii Am avut pe cap doi Diriginti de Santier si am facut fata
Am coordonat peste 80 de muncitori
Virgilgr7 scrie:Domnul inginer felicitari pentru lucrarea coordonata de dvs ,deja sunt convins sa vin sa fac cu dvs cursul de instalator ca am de la cine invata , daca ma trezesc cu unul tanar abia iesit de pe bancile scolii dau de necaz ca nu are habar de nimic poate niste notiuni de teorie ,
Florin33 scrie:Ing. Olteanu Mircea scrie:Am coordonat investitie de 6 milioane de euro ,voi descrie tot ce am executat Am coordont investitie de aproape 6 milioane de euro pe partea de instalatii Am avut pe cap doi Diriginti de Santier si am facut fata
Domnul inginer felicitari pentru intreaga activitate ,va doresc multa sanatate si multe grupe de cursanti calificati ,ce bine era daca in fiecare scoala aveam un ing Olteanu
Dutu scrie:Florin33 scrie:Ing. Olteanu Mircea scrie:Am coordonat investitie de 6 milioane de euro ,voi descrie tot ce am executat Am coordont investitie de aproape 6 milioane de euro pe partea de instalatii Am avut pe cap doi Diriginti de Santier si am facut fata
Domnul inginer felicitari pentru intreaga activitate ,va doresc multa sanatate si multe grupe de cursanti calificati ,ce bine era daca in fiecare scoala aveam un ing Olteanu
Felicitari domnul inginer pentru intreaga activitate si pentru faptul ca ne explicati la sala de curs
Înapoi la Practica Cursuri Instalatori video
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator