Acum este Sâm Apr 25, 2026 10:23 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Florin la Practica

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Florin la Practica

Mesaj de Razvan gr 6 » Joi Iun 09, 2016 12:21 am

Buna seara
Am niste betivi deasupra mea astazi i-au gasit ,,,,,,, Am dat o cautare pe youtube si mi-am gasit colegul de echipa =pe Florin
Am tras de el cu Laurentiu ca de cainele mort :D sa faca cursul de frig cu chiu cu vai a venit ,asta se intampla in 2014 Acum Florin este meserias facem impreuna echipa de aproape doi ani ,
A facut naveta Mihai Bravu -->Bucuresti si retur ,5 luni de zile ,a avut omul vointa sa invete nu gluma ,dar a meritat efortul
Opelul se descurca ne-am scos banii pe el Astazi este sarbatoare si nu indemnam la munca Cum se lumineaza de ziua plec cu Florin la Mihai Bravu ,sunteti consatean cu Florin :)
Uitati cat de hotarat era Florin sa invete meserie ,daca fac un bilant la cate reparatii am fost impreuna cred ca adunate umplem o garnitura de tren :D
La anul cu Florin poate punem de un SRL ,cand va gasim la scoala sa ne spuneti ce parere aveti daca se merita ,sau ne jupoaie astia de vii cu taxe si impozite

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video