Acum este Sâm Apr 25, 2026 12:57 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Filme practica

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Filme practica

Mesaj de Ing. Olteanu Mircea » Joi Oct 09, 2014 9:20 pm

Aveam si aici filme facute la Practica tot din timpul liber cu gr 8 grupa lui Aurel ,mai era un filmulet tot cu ei : Daniel si d-l Gelu gasisera sa serviseze la o tipografie 18 AC dar unul de 18000 le-a scurtat un an din viata ,intra in el aproape 2 kg R410 .Au demontat UE si au venit cu ea la Freon Trading ,am dat adunarea grupei sa vada cum se rezolva ,Au aplicat cursantii cele 3 trepte de presiune (invatate la scoala ) si la 30 Bari au gasit pe unde pierde .Nu are rost sa mai explic modul cum a fost rezolvat ,deoarece toti cursantii mei stiu sa se descurce in ac situatie . Acest material facea parte din sub de examen
Erau materiale si cu generatorul de abur industrial (prop personala ) il gasiti pe internet ,tot in timpul liber (sarbatoare legala ) servisam AC de la sala de curs ,deoarece trebuia sa ii antrenez pentru inceperea de sezon .
Ce trebuie remarcat aici s-au sudat echipe de cursanti care au plecat impreuna la lucrari ,sa vad daca gasesc poze de la lucrarile lui Daniel si d-l Gelu o sa le pun pe forum
Lector Inginer Olteanu Mircea
Formator si Indrumator Cursuri de Calificare Frigotehnisti,Instalatori si Electricieni
http://www.cursuridecalificareacreditate.ro
http://www.cursurifrigotehnisti.ro/

Re: Filme practica

Mesaj de Kuki » Joi Iun 09, 2016 11:32 pm

Am fost colegi de grupa ,este adevarat daca nu stateati dvs cu "gura pe noi " sa invatam ABC-ul meseriei nu ajungeau baietii :
Sabin este PFA
Eugen patron cu tatal lui
Cristi PFA
Sandu Vasile are firma lui de reparatii frigidere ,masini de spalat si tot ce mai are compresor si motor electric ,vad ca si alti colegi se misca foarte bine

Re: Filme practica

Mesaj de Tuptup » Mie Aug 31, 2016 10:07 pm

Era un filmulet si cu grupa noastra cand il ridicati

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video