de Ing. Olteanu Mircea » Joi Oct 09, 2014 9:20 pm
Aveam si aici filme facute la Practica tot din timpul liber cu gr 8 grupa lui Aurel ,mai era un filmulet tot cu ei : Daniel si d-l Gelu gasisera sa serviseze la o tipografie 18 AC dar unul de 18000 le-a scurtat un an din viata ,intra in el aproape 2 kg R410 .Au demontat UE si au venit cu ea la Freon Trading ,am dat adunarea grupei sa vada cum se rezolva ,Au aplicat cursantii cele 3 trepte de presiune (invatate la scoala ) si la 30 Bari au gasit pe unde pierde .Nu are rost sa mai explic modul cum a fost rezolvat ,deoarece toti cursantii mei stiu sa se descurce in ac situatie . Acest material facea parte din sub de examen
Erau materiale si cu generatorul de abur industrial (prop personala ) il gasiti pe internet ,tot in timpul liber (sarbatoare legala ) servisam AC de la sala de curs ,deoarece trebuia sa ii antrenez pentru inceperea de sezon .
Ce trebuie remarcat aici s-au sudat echipe de cursanti care au plecat impreuna la lucrari ,sa vad daca gasesc poze de la lucrarile lui Daniel si d-l Gelu o sa le pun pe forum