Acum este Dum Apr 26, 2026 9:07 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Schema electrica aer conditionat UI si UE prize separate

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Schema electrica aer conditionat UI si UE prize separate

Mesaj de TanaseAgr2 » Mie Iun 28, 2017 1:50 pm

Am sa ridic o schema sa vada si colegii unitatea interna cu priza ei externa cu priza ei poate ne expplica domnul profesor de ce se arde frecvent placa
Este un on off
Fişiere ataşate
Poate este mai clara schema de legaturi intre unitatea externa si unitatea interna era un 12000 btu (Small).JPG
Pun schema iar poate este mai clara unitatea interna este bagata in priza ei unitatea externa are priza ei comunica unitatile prin cablu cu 4 conductoare de 0,75
Poate este mai clara schema de legaturi intre unitatea externa si unitatea interna era un 12000 btu (Small).JPG (57.02 KiB) Vizualizat de 1498 ori
Aer conditionat care unit interna se baga in prza ei externa in priza ei (Small).JPG
unitatea interna este bagata in priza ei unitatea externa are priza ei comunica unitatile prin cablu cu 4 conductoare de 0,75
Aer conditionat care unit interna se baga in prza ei externa in priza ei (Small).JPG (56.69 KiB) Vizualizat de 1498 ori

Re: Schema electrica aer conditionat UI si UE prize separate

Mesaj de Ing. Olteanu Mircea » Mie Iun 28, 2017 2:08 pm

TanaseAgr2 scrie:Am sa ridic o schema sa vada si colegii unitatea interna cu priza ei externa cu priza ei poate ne expplica domnul profesor de ce se arde frecvent placa
Este un on off

Stati linistit nu exista grupa sa nu le explic aceasta situatie ,de fapt peste 60 % din frigotehnistii pregatiti de mine au si cursul de electrician
Lector Inginer Olteanu Mircea
Formator si Indrumator Cursuri de Calificare Frigotehnisti,Instalatori si Electricieni
http://www.cursuridecalificareacreditate.ro
http://www.cursurifrigotehnisti.ro/

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video