Acum este Lun Apr 27, 2026 1:18 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Practica la dvs se face sau predati dupa danfos

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Practica la dvs se face sau predati dupa danfos

Mesaj de **Mihai** » Sâm Iul 29, 2017 2:15 pm

Invat macar din ce este facut un aer conditionat pe mine ma intereseaza numai asta ,mentionez ca am cursul de Montatori Aer conditionat si am experienta de 2 luni la montaje ,am si scule

Re: Practica la dvs se face sau predati dupa danfos

Mesaj de Organizator Cursuri » Sâm Iul 29, 2017 3:18 pm

**Mihai** scrie:Invat macar din ce este facut un aer conditionat pe mine ma intereseaza numai asta ,mentionez ca am cursul de Montatori Aer conditionat si am experienta de 2 luni la montaje ,am si scule

Este bine sa cititi forumul si cele doua siteuri indicata in alta postare Avem propriul nostru Manual ,faceti si practica stati linistit

Mesaj de GheMircea » Sâm Iul 29, 2017 4:03 pm

**Mihai** scrie:Invat macar din ce este facut un aer conditionat pe mine ma intereseaza numai asta ,mentionez ca am cursul de Montatori Aer conditionat si am experienta de 2 luni la montaje ,am si scule

Nu poti sa pui un curs de doua zile de 700 lei cu o masa gratis cu un curs de 5 luni ,nu ai cum tu fratioare visezi
Hai sa te lamuresc eu ca fac si cursul de frig
-Carte de 3 ori pe saptamana
-Practica la freon trading
scule si freon si tot ce vrei ai asigurat numai sa inveti carte
manualul pomenit de tine este un catalog de piese ce poti invata dupa el eu nu inteleg ,poti sa il descarci dupa internet dar ,,,,,
Acum te intreb ce te faci iarna ca tu stii sa dai numai niste gauri si sa cari aparate pe scri daca ai lift esti baftios si aparatul unit externa are peste 40 de kg te rupe
Cine te poate angaja cu o hartie de 2 zile poate doar pe la parlament
Ce te faci ca tu nu ai habar sa interpretezi ce indica bateria de manometre legi aparatul la valve fara sa il videzi ca ii faci purjare la teava de gaz

Mesaj de costea » Joi Aug 03, 2017 7:53 am

Stimate Domnule Mihai, sa fi frigotehnist, in adevaratul sens al cuvintului frigotehnist, trebuie sa cunosti cuvantul mentenanta, adica: frigotehnist, electrician, instalator. Colegul, de mai sus are foarte mare dreptate. O zi buna va doresc.

Mesaj de Marian gr 2 » Vin Aug 04, 2017 3:04 pm

Danfosul e praf vezi si tu ce scrie pe site

Mesaj de Tavitzu » Joi Aug 10, 2017 5:10 am

Pai faci frate carte de te saturi apoi o tai la practica si pui mana si inveti

Mesaj de Gsandu » Sâm Aug 12, 2017 1:22 pm

Înveți de toate

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video