Acum este Dum Apr 26, 2026 6:50 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Compresor , condensator , presostate masina frigorifica 12KW

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Compresor , condensator , presostate masina frigorifica 12KW

Mesaj de Stefy » Joi Noi 23, 2017 8:28 am

Grup compresor condensator , presostate detalii de la o insula de frig P=12KW U=380V trifazat
Panou de control protectie si masura masina frigrifica se vad presostatele inalta si joasa , manometre de inalta si joasa care arata presiunea de vaporizare si presiunea de condensare
Fişiere ataşate
Compresor semiermetic , condensator racit fortat , ventilator axial.jpg
Asezare pe ina Compresor semiermetic , condensator racit fortat , ventilator axial
Compresor semiermetic , condensator racit fortat , ventilator axial.jpg (134.26 KiB) Vizualizat de 3784 ori
Compresor semiermetic cu o singura chiuluasa si 4 ambielaje.jpg
Compresor semiermetic cu o singura chiuluasa si 4 ambielaje
Compresor semiermetic cu o singura chiuluasa si 4 ambielaje.jpg (182 KiB) Vizualizat de 3784 ori
Panou de control protectie si masura masina frigrifica se vad presostatele inalta si joasa , manometre de inalta si joasa care arata presiunea de vaporizare si presiunea de condensare.jpg
Panou de control protectie si masura masina frigrifica se vad presostatele inalta si joasa , manometre de inalta si joasa care arata presiunea de vaporizare si presiunea de condensare
Panou de control protectie si masura masina frigrifica se vad presostatele inalta si joasa , manometre de inalta si joasa care arata presiunea de vaporizare si presiunea de condensare.jpg (287.36 KiB) Vizualizat de 3784 ori
PFA Buc

Re: Compresor , condensator , presostate masina frigorifica

Mesaj de Marcel » Joi Noi 23, 2017 8:08 pm

Presostatele sunt cu scala, exact cum ne-a explicat la curs Domnul Profesor Mircea Olteanu. Exemplificarile prin imagini sunt de mare folos pentru noi ăstia mai mici.

Mesaj de Gabi » Vin Noi 24, 2017 3:03 pm

Super interesanta imaginea panoului de comanda !
"Păsările care se nasc in cușca au impresia ca a zbura este o boala."Alejandro Jodorowski

Mesaj de Radu_S » Lun Noi 27, 2017 3:12 pm

Interesant este modul de functionare al separatorului de ulei montat pe refularea compresorului intre compresor si condensator ,se vede conducta care duce uleiul recuperat in carterul compresorului

Mesaj de GaneaGeorge » Lun Noi 27, 2017 5:29 pm

Am sa pun cum functioneaza sper sa va lamuriti
Fişiere ataşate
Functionare separator de ulei Compresor semiermetic cu o singura chiuluasa si 4 ambielaje.jpg
am explicat pe poza cum functioneaza separatorul de ulei intre compresor si condensator este montat
Functionare separator de ulei Compresor semiermetic cu o singura chiuluasa si 4 ambielaje.jpg (178.94 KiB) Vizualizat de 3677 ori

Mesaj de AdrianEMJT » Vin Dec 01, 2017 2:14 pm

Am invatat la scoala rolul separatorului de ulei la o masina frigorifica si locul de montaj iesire compresor inntrare condensator

Mesaj de Organizator Cursuri » Dum Iul 15, 2018 8:37 pm

AdrianEMJT scrie:Am invatat la scoala rolul separatorului de ulei la o masina frigorifica si locul de montaj iesire compresor inntrare condensator

un curs de frigotehnist foarte complex

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video