Buna ziua
Cand incepeti un nou curs de frigotehnisti ,sunt interesat de trainingul de ecologici inflamabili (R290/600) pentru 3 baieti (au scoala de meserii )
Andrei scrie:Buna ziua
Numele meu este Dogaru Andrei Acum doi ani am absolvit cursurile de frigotehnisti dar nu s-au facut si cursurile pentru manevrarea freonilor inflamabili R290 600 . Citind pe internet am inteles ca dumneavoastra efectuati aceste cursuri. Va rog respecuos sa ma aveti in vedere pentru urmatoarea clasa.
Tudor Apostol scrie:Buna ziua.Doresc sa urmez un curs de frigotehnist, aer conditionat si tot ce tine de frig. V-am caut pe net si toata lumea vorbeste de dumneavoastra. Intrebarea mea este daca predati cursuri de frig si in ce judet. Va multumesc si sa aveti o zii buna
Romfrig scrie:Buna ziua
Cand incepeti un nou curs de frigotehnisti ,sunt interesat de trainingul de ecologici inflamabili (R290/600) pentru 3 baieti (au scoala de meserii )
Radu Florin scrie:Buna ziua domnul ing Olteanu
Sunt un fost cursant al dvs (lucrez la Tuborg ,vitrine,dozatoare ,tot ce are compresor)am fost in gr lui Eugen ,ce doresc sa va rog : am doi colegi de munca si doresc sa se califice si ei Va rog pentru doua rezervari in grupa care incepe frigul in februarie
Inca o intrebare : ar dori sa faca cu dvs si cursul de Electricieni ,mai organizati cu frigotehnistii curs de Electrician ?
Am fost cu baietii anul trecut la nunta la Eugen o sa va trimit poze
Ce mai stiti de baieti ,ce fac "privatizatii" ,cu Iordan Daniel ma vad des ,este la Carol I cu Denis Ce rau am facut ca nu am ascultat de dvs ieseam si eu anul acesta tehnician automatist ,dar ma inscriu la vara
O zi buna va doresc
Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori