Acum este Mar Apr 28, 2026 4:06 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Practica gr 11 , 2 Nov selfie a`la Alex

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Re: Practica gr 11 , 2 Nov selfie a`la Alex

Mesaj de HancuV » Dum Iun 18, 2017 9:07 pm

un post intreg cu poze de la practica ,nu prea am vazut la alte firme sa se deranjeze cu ei din cate am mai citit pe forum multi acum lucreaza in domeniu si sunt platiti bine
Domnul Olteanu cred ca sunteti cel mai mediatizat profesor impreuna cu frigotehnistii Felicitari grupei felicitari profesorului

Mesaj de LiviuPanait » Dum Aug 13, 2017 12:54 pm

HancuV scrie:un post intreg cu poze de la practica ,nu prea am vazut la alte firme sa se deranjeze cu ei din cate am mai citit pe forum multi acum lucreaza in domeniu si sunt platiti bine
Domnul Olteanu cred ca sunteti cel mai mediatizat profesor impreuna cu frigotehnistii Felicitari grupei felicitari profesorului

O sa fiu si eu la practica la freon trading cu gr 13 abia astept o sa vin cu sculele mele sa le pun l;a proba dupa ce ma invata domnul profesor sa le folosesc

Mesaj de MiG29 » Mie Aug 23, 2017 1:04 am

O grupa tare , Daniel cu fratele lui si-au facut firma cred ca au tras in sezon la greu Cam toti baietii au ajuns ok De Edi nu stiu nimic ,Cumnatul este pe frig angajat Iulian am inteles ca s-a bagat pe electrice

Mesaj de Danyel » Lun Sep 04, 2017 3:19 pm

M-am intalnit cu Alex repara o vitrina frigorifica la un mega image ,era cu sculele de frigotehnist si butelia cu r404

Mesaj de Organizator Cursuri » Dum Noi 12, 2017 4:29 pm

Danyel scrie:M-am intalnit cu Alex repara o vitrina frigorifica la un mega image ,era cu sculele de frigotehnist si butelia cu r404

Am primit scrisoare de multumire de la angajatorul unde lucreaza Alex si Sorin , stapanesc bine tehnica frigului artificial

Anterior

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video