Acum este Sâm Apr 25, 2026 2:20 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Practica 15 Iulie cea mai tare zi de Practica ptr gr 9

Aici cursanti pot expune ce nelamuri sau intrebari au legat de cursul de Frigotehnie

Re: Practica 15 Iulie cea mai tare zi de Practica ptr gr 9

Mesaj de Organizator Cursuri » Sâm Oct 14, 2017 2:09 pm

Kiti5 scrie:Parca este o trupa de pusti scapati la dulciuri ,fericiti frigotehnistii dvs ca invata sa repare aere conditionate frigidere si cam de toate

Au tot ce le trebuie la firma de practica Freon Trading ,au si la noi la sediu aere conditionate si un frigider ,mai cautam inca unul ,consumabile asiguram tot

Re: Practica 15 Iulie cea mai tare zi de Practica ptr gr 9

Mesaj de Dede » Joi Noi 30, 2017 11:42 pm

iuliana SC MIPP scrie:
Kiti5 scrie:Parca este o trupa de pusti scapati la dulciuri ,fericiti frigotehnistii dvs ca invata sa repare aere conditionate frigidere si cam de toate

Au tot ce le trebuie la firma de practica Freon Trading ,au si la noi la sediu aere conditionate si un frigider ,mai cautam inca unul ,consumabile asiguram tot

Am facut si eu cursul anul trecut si am avut la dispozitie tot ce este necesar ,pompa , cantar baterii , mapp gaz statie sudura aere conditionate frigidere , vitrine ,aere conditionate auto , cum le prindeam le rezolvam Manualul Frigotehnistului este editat in conditii grafice deosebite

Anterior

Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Frigotehnist