Acum este Joi Apr 23, 2026 10:30 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Trusa AC auto sch valva sub presiune

Aici cursanti pot expune ce nelamuri sau intrebari au legat de cursul de Frigotehnie

Trusa AC auto sch valva sub presiune

Mesaj de mitsecret » Sâm Mai 20, 2017 4:54 pm

Am urmarit de ceva timp pe OLX asa ceva trusa sch valve ac auto si uitati ce am gasit pretul ,,,,
Fişiere ataşate
extractoare valva ac auto sub presiune.jpg
trusa completa de extras valve sub presiune la ac auto
extractoare valva ac auto sub presiune.jpg (136.92 KiB) Vizualizat de 5231 ori
Mecanic auto multi marca
Clima auto
Frigotehnist
Electrician

http://www.servicii-ac.ro/

Re: Trusa AC auto sch valva sub presiune

Mesaj de Stancu V » Dum Mai 21, 2017 4:37 pm

Este o trusa utila care nu trebuie sa ii lipseasca unui frigotehnist sunt servisuri care nu au asa ceva
Sa o stapanesti sanatos si sa=ti scoti banii pe ea

Mesaj de emil » Dum Mai 21, 2017 8:47 pm

Este super faina trusa de interventie la un traseu frigorific pentru auto ,buna era si o siringa care introduce substanta de contrast sub presiune nici unde am fost cu masina nu am vazxut asa ceva

Mesaj de Telu gr frig » Mar Mai 23, 2017 3:22 pm

emil scrie:Este super faina trusa de interventie la un traseu frigorific pentru auto ,buna era si o siringa care introduce substanta de contrast sub presiune nici unde am fost cu masina nu am vazxut asa ceva

O trusa de scule care te ajuta la toate aerele condtionate auto vad ca este si pentru cielo ca au valva adanca

Mesaj de Stan V » Vin Mai 26, 2017 11:51 pm

Are toate modelele de extras valve are si pentru cele din coreea si pentru americane ,si pentru germane ,domne esti tare sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe ac-uri

Mesaj de Savu3 » Lun Mai 29, 2017 3:12 pm

mitsecret scrie:Am urmarit de ceva timp pe OLX asa ceva trusa sch valve ac auto si uitati ce am gasit pretul ,,,,

trusa de aer conditionat auto inlocuieste sub presiune si valvele la ac -ul de la subaru este trusa universala

Mesaj de Philip » Vin Iun 02, 2017 9:52 pm

mitsecret scrie:Am urmarit de ceva timp pe OLX asa ceva trusa sch valve ac auto si uitati ce am gasit pretul ,,,,

Felicitari colegul ,ai facut o treaba super cred ca nici prin servisuri nu au asa ceva ,o scula de extras valve sub presiune la un aer auto te ajuta enorm nu trebuie sa mai recuperezi freonul nimic

Mesaj de Raducu 3 » Lun Iun 05, 2017 3:28 pm

Philip scrie:

Felicitari colegul ,ai facut o treaba super cred ca nici prin servisuri nu au asa ceva ,o scula de extras valve sub presiune la un aer auto te ajuta enorm nu trebuie sa mai recuperezi freonul nimic

Si eu sunt sclav cu masina sa duc anual aerul conditionat la service auto dar nu am vazut la ei asa trusa ,vin cu automatul de incarcat in 30 min ai plecat baga aer rece sa nu se rupa ceva in ea ,am bagat ieri termometrul dupa servisare si aveam 16 C in tr 2 ,am mutat prin toate grilele am facut tot felul de combinatii dar nimic ,am luat termometrul copiluli ala este profi dar arata la fel

Mesaj de Viorel gr 7 » Lun Iun 05, 2017 6:28 pm

Trusa este beton acum o vad prima data as vrea sa postezi si cum schimbi o valva la un ac auto este tare de tot

Mesaj de HancuV » Dum Iun 18, 2017 9:10 pm

Este o scula super ,trebuie pusa la munca ,mare avantaj ca nu mai recuperezi freonul ci lucrezi sub presiune fara sa dai afara nici un gram macar o iesi putin ,apoi merge completarea gura cu gura si se baga in parametrii 5-7 C refulare tr 2 si presiune joasa inalta 2/10

Următorul

Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Frigotehnist