emil scrie:Este super faina trusa de interventie la un traseu frigorific pentru auto ,buna era si o siringa care introduce substanta de contrast sub presiune nici unde am fost cu masina nu am vazxut asa ceva
mitsecret scrie:Am urmarit de ceva timp pe OLX asa ceva trusa sch valve ac auto si uitati ce am gasit pretul ,,,,
mitsecret scrie:Am urmarit de ceva timp pe OLX asa ceva trusa sch valve ac auto si uitati ce am gasit pretul ,,,,
Philip scrie:mitsecret scrie:Am urmarit de ceva timp pe OLX asa ceva trusa sch valve ac auto si uitati ce am gasit pretul ,,,,
Felicitari colegul ,ai facut o treaba super cred ca nici prin servisuri nu au asa ceva ,o scula de extras valve sub presiune la un aer auto te ajuta enorm nu trebuie sa mai recuperezi freonul nimic
Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Frigotehnist
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori