Acum este Mie Apr 22, 2026 9:46 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Cat din valoarea frigiderului merita investit sa il repar

Aici cursanti pot expune ce nelamuri sau intrebari au legat de cursul de Frigotehnie

Re: Cat din valoarea frigiderului merita investit sa il repa

Mesaj de Radu_S » Lun Noi 27, 2017 3:36 pm

De regula daca frigotehnistul este bun sub 300 lei si trebuie sa tina minim 3-4 ani ,ponderea deranjamentelor pierderi de freon in prima faza , multi le completeaza si nu rezolva pe unde sunt scaparile si din 3 in 3 luni vin ca postasul cu pensia sa cotizeze omul la incarcat , pana se satura
Cu o operatie simpla vezi ce are , invatati la scoala ce este cu spoira de degivrare la usa congelatorului
Pun mai jos cum am gasit un por la un condensator la cotul de 180 , marfa chinezeasca dar l-am rezolvat , functioneaza condensatorul de 2 ani si nu mai pierde
Fişiere ataşate
condensator de putere mare 3KW la un cot am argintat ca pierdea , altii bagau refrigerant periodic R404a (Small).jpg
am pus locul unde am tras o argintare cu statia la un condensator functioneaza de 2 ani
condensator de putere mare 3KW la un cot am argintat ca pierdea , altii bagau refrigerant periodic R404a (Small).jpg (87.43 KiB) Vizualizat de 842 ori

Anterior

Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Frigotehnist