de Petrica85 » Joi Mai 14, 2015 1:18 pm
Servisare ac la o Farmacie , AC erau montate gresit nu se pastrau distantele minime pe verticala ,diblurile din dreapta erau iesite AC de sus statea pe cel de jos ,mai aveau putin si cadeau .Aici am avut problema urmatoare : pierderi de freon la imbinarile prin bercluire ,crapase piulita olandeza ,noroc ca am avut de la alt aparat pe R22 piulite adevarate si am refacut imbinarea In poza de mai jos vacumam instalatia .Daca tot am umblat la conducte am dat jos UE si am prins consola in 3 dibluri Nu am putut sa o ridic mai sus deoarece nu aveam posibilitati .Una peste alta am iesit in banii mei
Va mai atasez un AC pus de niste baieti inventivi ,consolele se clatinau dar au pus ca un scaunel facut din tije de 10 cu piulite si contra piulite sa nu cada
- Fişiere ataşate
-

- AC ,UE sa nu cada jos meseriasul a pus 2 tije de 10 ,piulite si contra piulite sa nu se miste ,a dat o gaura si in asfalt sa ingroape tija .Pacat ca era la 30 cm de nivelul strazii si putea sa dea 3 dibluri pe consola si rezolva AC
- AC sustinut cu tije filetate.jpg (130.58 KiB) Vizualizat de 2176 ori
-

- AC ,UE sa nu cada jos meseriasul a pus 2 tije de 10 ,piulite si contra piulite sa nu se miste ,a dat o gaura si in asfalt sa ingroape tija .Pacat ca era la 30 cm de nivelul strazii si putea sa dea 3 dibluri pe consola si rezolva AC
- Ac sustinut cu tije.jpg (147.21 KiB) Vizualizat de 2176 ori
-

- Am fost sa servisez 2 AC uitati cum au fost montate unul peste altul ,nu au respectat distantele minim obligatorii de montaj Aparatul de sus avea consolele sprijinite pe cel de jos si eu castig bani buni de pe urma lor
- AC montate gresit.JPG (164.66 KiB) Vizualizat de 2196 ori