Acum este Joi Apr 23, 2026 7:06 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Bormasina pentru dat gauri la AC-uri spre exterior

Aici cursanti pot expune ce nelamuri sau intrebari au legat de cursul de Frigotehnie

Bormasina pentru dat gauri la AC-uri spre exterior

Mesaj de mitsecret » Sâm Mai 20, 2017 4:57 pm

Tot luata de pe OLX din Ploiesti Noua costa cam 5000 lei cu reduceri cu tot si card de fidelitate am dat 1500 lei
Am fost cu Dan sa o cumparam nu ma bagam sa vina cu Fan-ul ,Functiona super bine Dar zic stai ca poate este obosita si terminata si da coltul la mine Cu Dan am demontat bormasina vaselina in ea era parca pusa ieri ,pinioanele erau inca ne rodate
O bijuterie
Trebuie sa micsorez poza ca nu ma lasa forumul
Fişiere ataşate
bormasina dat gauri pentru montaj aer conditionat.jpg
Pentru montaj aer conditionat am luat ac bormasina profesionala
bormasina dat gauri pentru montaj aer conditionat.jpg (83.08 KiB) Vizualizat de 3345 ori
Mecanic auto multi marca
Clima auto
Frigotehnist
Electrician

http://www.servicii-ac.ro/

Re: Bormasina pentru dat gauri la AC-uri spre exterior

Mesaj de Stancu V » Dum Mai 21, 2017 4:11 pm

O scula tare sa o stapanesti sanatos ,ce carota folosesti la montajul unui aer conditionat

Mesaj de emil » Dum Mai 21, 2017 8:50 pm

Stancu V scrie:O scula tare sa o stapanesti sanatos ,ce carota folosesti la montajul unui aer conditionat

Am la firma ceva asemanator ca nu ii vad modelul de 5 ani lucrez cu ea a dat sute de gauri sa montez aere conditionate ,conteaza intretinerea periodaic ,citind ce ai postat cred ca nu a lucrat un sezon

Mesaj de Telu gr frig » Mar Mai 23, 2017 3:23 pm

bormasina este profi ,dai gauri sa treci traseul gaz lichid condens electrica la un aer conditionat in 10 minute

Mesaj de SCornel33 » Sâm Aug 12, 2017 6:50 pm

Scula este super am vazut ca au frigotehnistii asa ceva sa dea gauri in pereti cu carota

Mesaj de Adi boy » Dum Aug 13, 2017 12:40 am

mitsecret scrie:Tot luata de pe OLX din Ploiesti Noua costa cam 5000 lei cu reduceri cu tot si card de fidelitate am dat 1500 lei
Am fost cu Dan sa o cumparam nu ma bagam sa vina cu Fan-ul ,Functiona super bine Dar zic stai ca poate este obosita si terminata si da coltul la mine Cu Dan am demontat bormasina vaselina in ea era parca pusa ieri ,pinioanele erau inca ne rodate
O bijuterie

Pai ai dat cam o treime din pret pentru o scula profesionala ,super misto si-a scos anul acesta banii la greu nu gluma

Mesaj de Adrian Ado » Lun Aug 14, 2017 2:15 pm

mitsecret scrie:Tot luata de pe OLX din Ploiesti Noua costa cam 5000 lei cu reduceri cu tot si card de fidelitate am dat 1500 lei
O bijuterie

Am lucrat cu ea este bormasina lui Florentin era sa il tranteasca jos pe Dan ,o scula super tare

Înapoi la Intrebari, Nelamuriri, Sugestii legate de cursurile de Frigotehnist