grupa 16 B calcule ingineresti
-motoare asincrone calcul putere activa putere aparenta putere reactiva
SanduCostel scrie:Eram pe un grup de 70.000 de membrii grupul pe facebook de electricieni ,toti se dadeau rotunzi ,Nici nu auzisera de asa ceva erau praf auzi triunghiul puterilor sa le spui lor cand aleg ceva pe la motoare
BenteacMarian scrie:SanduCostel scrie:Eram pe un grup de 70.000 de membrii grupul pe facebook de electricieni ,toti se dadeau rotunzi ,Nici nu auzisera de asa ceva erau praf auzi triunghiul puterilor sa le spui lor cand aleg ceva pe la motoare
Stiu grupul toti se cred geniali dar unii sunt prosti fara pereche , altii prosti facuti gramada
Daca vrei sa dai foc la casa reproduci cu ce se lauda ei
MangeacuFlorian scrie:BenteacMarian scrie:SanduCostel scrie:Eram pe un grup de 70.000 de membrii grupul pe facebook de electricieni ,toti se dadeau rotunzi ,Nici nu auzisera de asa ceva erau praf auzi triunghiul puterilor sa le spui lor cand aleg ceva pe la motoare
Stiu grupul toti se cred geniali dar unii sunt prosti fara pereche , altii prosti facuti gramada
Daca vrei sa dai foc la casa reproduci cu ce se lauda ei
Ii stiu si eu ,acolo sunt aia cu tarusii pentru impamantare ,
SanduCostel scrie:Eram pe un grup de 70.000 de membrii grupul pe facebook de electricieni ,toti se dadeau rotunzi ,Nici nu auzisera de asa ceva erau praf auzi triunghiul puterilor sa le spui lor cand aleg ceva pe la motoare
DinuAndrei scrie:SanduCostel scrie:Eram pe un grup de 70.000 de membrii grupul pe facebook de electricieni ,toti se dadeau rotunzi ,Nici nu auzisera de asa ceva erau praf auzi triunghiul puterilor sa le spui lor cand aleg ceva pe la motoare
Am vazut niste lucrari facute de ei te apuca strechea cand vezi explicatiile
Înapoi la Practica Cursuri electricieni video si foto
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator