Acum este Joi Apr 23, 2026 9:59 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

pentru colegii electricieni

Clipuri Video si Albume Foto Cursuri Electricieni pe teren la diferite Societati

Re: pentru colegii electricieni

Mesaj de Mirel gr 8 » Lun Mai 22, 2017 2:20 pm

Adi EMJT scrie:Treaba mai ciudata ca asta nu o sa gaseasca nimeni. Va-m atasat poza perfecta cu priza pentru MSA trasa din doza de lumini ca sa aratati si la electricienii aia mici.

Momentan nu am la ce sa fac poze, dar cand ajung la tras fire, montat aparate va trimit niste poze cu lucrarile mele

Aveti o poza cu Ciprian mobtand un tablou

Am intalnit si eu as ceva luase curent pentru masina de spalat din circuitul de lumina AFY 2x2,5 niste nebuni nu alta si se mira omul de ce s-a scorojit aluminiul

Mesaj de Stan V » Vin Mai 26, 2017 11:54 pm

Bune chestiile pentru incepatori sa vedem si noi de ce sa ne ferim ,sa traga circuit de priza din aluminiu de lumina asta este chestie penala

Mesaj de PaunCostel » Sâm Sep 21, 2019 5:12 pm

Stan V scrie:Bune chestiile pentru incepatori sa vedem si noi de ce sa ne ferim ,sa traga circuit de priza din aluminiu de lumina asta este chestie penala

circuitul de priza luat din circuitul de lumina este crima curata , nu duc conductoarele curentul

Mesaj de MitreaNicolae » Mie Sep 25, 2019 3:53 pm

PaunCostel scrie:
Stan V scrie:Bune chestiile pentru incepatori sa vedem si noi de ce sa ne ferim ,sa traga circuit de priza din aluminiu de lumina asta este chestie penala

circuitul de priza luat din circuitul de lumina este crima curata , nu duc conductoarele curentul

am intalnit prize trase din circuitul de lumina AFI2,5 nu sunt zdraveni la cap

Anterior

Înapoi la Practica Cursuri electricieni video si foto