Ing. Olteanu Mircea scrie:Salut Virgil
Cum sa nu te tin minte
Daca nu ma insel la un coleg de-al tau de munca i-a luat foc casa (acoperisul ) ,la cine te-ai invoit sa il ajuti ? Pe cine ai sunat sa intrebi daca este corect sa anulezi iesirile din tablou ? Nu am mobilizat grupa sa te ajute sa ii refaceti amaratului instalatia ca la carte ? nu a venit Jan ( gr 1 electr) cu cond FY 1,5 si Fy 2,5 si un brat de tuburi si un colac de copex Cine se bronza prin curte =tu, Ionut , Gelu ,cine taia santuri
Gr 4 EMJT a fost o grupa buna
Daaa asa este ,in prima zi Nicu a dat bir cu fugitii ,am muncit cu Gelu si Ionut dar stiu ca am trimis poze sa ne vedeti A pus ionut scandura si la acoperis ,a fost o chestie buna pentru noi si rea pentru prop casei
Acum am la munca de bransat un exhausor , venit sh din Germania e belea cu el
Au taiat toate cablurile parca a fost furat
Are un animal de motor , am vazut ca eres legat cu fire groase cat degetu mare ,nu am avut inca acces la el sa vad ce sectiune are conductorul
E îi dau eu de cap zilele astea doar l-am pus în picioare în spatele halei , urmeaza sa fie montat mai dureaza , va fi legat pe o alta lume de la stalp , cu asta suntem în blana acum , unele masini stau degeaba nu avem putere pt tot ,a solicitat firma marire de putere
Așteptam sa vine enel
O seara buna