Acum este Sâm Mai 02, 2026 7:42 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Re: MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION

Mesaj de PolinescuAdrian » Dum Iul 03, 2022 11:52 am

Buna
Colegii mei de forum unde gasesc sa cumpar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Am fost in biblioteca si nu m-am saturat sa il citesc ,este excelent dar il vreau acasa ,sa invat dupa el
Poate ma ajuta cineva care il vinde ,vad ca sunt si abandonuri
Am incercat si aici dar crescuse pretentiile la 700 lei si zice ca l-a dat :shock:
Fişiere ataşate
man electr olx 2.jpg
crescuse pretentiile la 700 lei si zice ca l-a dat
man electr olx 2.jpg (196.74 KiB) Vizualizat de 3598 ori

Mesaj de CatamarNelu98 » Lun Iul 04, 2022 9:10 am

PolinescuAdrian scrie:Buna
Colegii mei de forum unde gasesc sa cumpar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION
Am fost in biblioteca si nu m-am saturat sa il citesc ,este excelent dar il vreau acasa ,sa invat dupa el
Am incercat si aici dar crescuse pretentiile la 700 lei si zice ca l-a dat :shock:

Il stiu pe expert iesea din ora de 5 ori sa dea telefoane , cat este de clar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,asta nu a priceput nimic .Mai scoate si el un ban .

Mesaj de WanesteaSavin » Mar Iul 05, 2022 12:13 am

CatamarNelu98 scrie:
PolinescuAdrian scrie:Buna

Il stiu pe expert iesea din ora de 5 ori sa dea telefoane , cat este de clar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,asta nu a priceput nimic .Mai scoate si el un ban .

Daca vrei ceva adevarat evita olx si publi24 in loc sa primesti MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION primesti un pachet cu ziare si o scandura de lemn ,sunt patit Am platit nemernicului in cont si .....teapa
Vedeti ca mai dau colegi de la domnul ing olteanu manuale ,le iei pe verificate ,.

Mesaj de pOLINESCUYATAN » Mar Iul 05, 2022 9:49 am

Vreau sa cumpar MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,sper ca renunta cineva la el ,eu sunt printre cei care au luat leapsa cu acest manual
https://forum.cursuridecalificareacreditate.ro/viewtopic.php?f=12&t=3069
In oct se implinesc 2 ani de cand trebuiau schimbate ,am incercat sa scap de ele nu am avut bafta

Mesaj de ZapiroiNae » Mar Iul 05, 2022 10:34 am

GarabeteKlain scrie:
AlbeaIuliuBv scrie:Am vorbit cu profesorul si trag speranta sa il vanda unul din cursantii care au abandonat Vreau si eu sa ma actualizez cu tot ce este nou folosind MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021

VREAU SI EU MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION INDIFERENT DE STARE ,DAR SA FIE INTREG

PE CEL ROSU NU IL RECOMAND
CU STIFTUL DE MAI JOS AM LUAT LEAPSA ,NU MI-O SCH NIMENI NU O RECOMAND SUNT SUTE DE GRESELI
DAU EXEMPLU DE CADE CAINELE JOS .
PUN SI O POZA DE PE FORUM SA VEDETI DIFERENTA INTRE CELE 2 CARTI ,ESTE DE LA CER LA PAMANT

Fac si eu parte din tagma fraierilor m-amluat dupa un canal youtube

Mesaj de deanady » Mie Iul 06, 2022 12:27 am

GarabeteKlain scrie:
AlbeaIuliuBv scrie:Am vorbit cu profesorul si trag speranta sa il vanda unul din cursantii care au abandonat Vreau si eu sa ma actualizez cu tot ce este nou folosind MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021

VREAU SI EU MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION INDIFERENT DE STARE ,DAR SA FIE INTREG

PE CEL ROSU NU IL RECOMAND
CU STIFTUL DE MAI JOS AM LUAT LEAPSA ,NU MI-O SCH NIMENI NU O RECOMAND SUNT SUTE DE GRESELI
DAU EXEMPLU DE CADE CAINELE JOS .
PUN SI O POZA DE PE FORUM SA VEDETI DIFERENTA INTRE CELE 2 CARTI ,ESTE DE LA CER LA PAMANT

Am fost la Biblioteca de Stat si m-am uitat in MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION .este excelent facut .Acest lucru m-a determinat sa ma inscriu la cursul d-lui ing Olteanu .Din pacate in iarna nu am prins loc sper sa il incep in August :roll:
Intreb colegii de forum ce inseamna sa fie ma mare ca pa :o

Fişiere ataşate
Ce reprezinta in ingineria electrica acel pa.jpg
Ce reprezinta in ingineria electrica acel pa.
Ce reprezinta in ingineria electrica acel pa.jpg (84.17 KiB) Vizualizat de 3446 ori

Mesaj de FlinteaSavu » Joi Iul 14, 2022 3:24 pm

deanady scrie:Intreb colegii de forum ce inseamna sa fie ma mare ca pa :o

pa =>Inseamna pa banii dati ,sau pa sch manuale .SAU PA CA NE-AU TRAS-O XMEDITOR SI Proiectediversediy
Vinde cineva manualul Romanesc 2021? ASTEPT PM ,MULTUMESC

Mesaj de PaulDraghia » Vin Iul 15, 2022 3:20 pm

Daca are cineva de vanzare MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION ,il vreau numai predare personala ,

Mesaj de StefanGeorge23 » Sâm Iul 16, 2022 8:52 am

EscoleaAndrei scrie:
GioneaVled scrie:Am vazut la munca un coleg cu MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION il cumparase de la altul care a abandonat
Il vreau si eu

Aveti grija in ce va bagati este un tepar pe OLX AM DAT 600 LEI PE NISTE REVISTE DIN MARKET

Ma abonez si eu la un exemplar din MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION poate il da cineva care a abandonat
vreau doar predare personala

Mesaj de nmgaby21 » Mar Iul 19, 2022 12:14 pm

Este fenomenal ce ne arătați și învățați. Abia aștept începerea cursului! in august 2022

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate