Acum este Vin Apr 24, 2026 1:50 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Re: MANUALE DE CARE SA TE FERESTI PROBLEME SESIZATE

Mesaj de Anghel » Lun Aug 29, 2022 6:36 am

Sigur acest Stefan Adrian de la proiecte diverse diy este Suto Andras Stefan?incredibil tupeul acestui individ.

Mesaj de GeantianuPetre » Lun Aug 29, 2022 5:52 pm

ParvuNicolaie scrie:Citesc acest forum de cel putin 2 luni de zile Zilnic aflu noutati ,
Am cele 2 carti ,Am inceput cu ingineria electrica am gasit destule greseli suspecte .Am zis treaca mearga chit ca unele cuvinte nu au nimic cu realitatea .In texte si formule , acum descopar ca este praf si pulbere o carte buna pentru trimis la tara sa aprinda focul .A inocui cartile de catre xmeditor vad ca este un vis inexistent de cca 1,5 ani .
Fac si eu parte din miile de fraieri ,jmekeriti si prostiti de stefan cu canalul youtube Proiectediversediy
Unde gasesti in limbajut tehnic ce am subliniat :
Acum pe bune ce pregatire aveau cei care au scos mizeria, sau o fi opera lui suto andras cu cei 20 de electricieni
baga pe google priza protectiva
https://www.google.com/search?q=priza+protectiva&oq=priza+protectiva&aqs=chrome..69i57j0i13l8j0i13i30.14222j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Si vezi ce inseamna
-numar de cabluri sa aprinzi un bec ,
-cutie de legatura ,
-priza protectiva.

Salut Nicu ,uite pag 103 chiar in dreapta la ce ai sesizat
Mi-este si sila sa mai comentez ,o traducere de ,,,,,,,,
Vorba unui alt coleg : ne-a tras-o fane cu canalul youtube proiectediversediy ,a facut fane ca ursul in lant in zeci de filme .Parca il aud si acum in urechi ""nu este facuta de vasilica in porumb"" ,Pentru mine este clar fane nu facea voluntariat ,si-a luat comisionul si a plecat in vacanta si noi am ramas ca prostii

Pun sa vedeti hal de tupeu am luat de la David
Il citez pe stefan
Proiectediversediy
11 days ago
@Gabriel Mircea Ai trimis la editura paginile cu erori?Sau tu nu faci nimic pentru comunitate ,doar te plangi?Nu contesta nimeni ca nu au greseli dar daca le denigrezi nu se rezolva nimic.Trebuie sa scrii la editura

Eu am gasit cateva greseli,i-am pus in tema dar 99% este cartea perfecta pentru acesta meserie.Alta carte nu exista.

Auzi tupeu pe xmeditor : greselile sesizate sa le trimit eu sa le bage in editia din toamna 2020

Ma fratilor
Peste 3 zile incepe toamna dar suntem 2022 si toamna lui 2020 a trecut de niste ani .
Fişiere ataşate
numarul de cabluri in sectiunea de linie sa alimenteze o lampa.jpg
numarul de cabluri in sectiunea de linie sa alimenteze o lampa.plus inca altele
numarul de cabluri in sectiunea de linie sa alimenteze o lampa.jpg (185.82 KiB) Vizualizat de 5055 ori

Mesaj de MadalinRoman » Joi Sep 01, 2022 2:59 am

xmeditor care a pus in circulatie aceste 2 carti si canalul youtube Proiectediversediy , care le-a facut reclama Ar trebui trasi la raspundere .Nu vad posibil un om cu discernamant ,sa laude manualul si sta cu degetul pe pagina plina de greseli ,dar nu a vazut macar una .Am revazut iar 4-5 filmulete cu ambele porcarii ,nici macar un singur cuvant .Numai cuvinte de lauda ,mi-ar crapa obrazul in locul lui fane
Pe acest subiect ,inainte sa ma culc citesc minim 1-2 ore am si eu cartile germane si am verificat ,deoarece prima data nu mi-a venit a crede ,este adevarat sunt pline de erori .
As vrea sa vad ce mutre au facut fraieritii de mai jos cand s-au impiedicat de greseli la tot pasul
David Dumitru
acum 2 ani (editat)
Este super ok mai ok decat originalul pentru că nu are decupate paginile și inscripționate cu temele prezentate ,
așa că trebuie răsfoită pentru a găsi ce cauți iar prin răsfoită POATE mai rămâne și alt ceva în cap ptr. începători iar ptr. cei ce le cunosc și au mai uitat o readucere aminte.
Proiectediversediy
acum 2 ani
Originalul nu are decupaje.
Mai uitate odata.
Tabele standarde si formule are si da in Romana nu va mai avea.Jucaria aia de decupaj adauga 120 ron per carte la pret cea ce nu e ok.
Constantin George
acum 2 ani
Se pare că ai produs un fenomen în România. Mult succes în continuare!
Fişiere ataşate
120 lei cu decupaje.jpg
120 lei cu decupaje.jpg (133.54 KiB) Vizualizat de 5028 ori
Alte traduceri prastie si un dreptunghi.jpg
Alte traduceri prastie si un dreptunghi.
Alte traduceri prastie si un dreptunghi.jpg (217.05 KiB) Vizualizat de 5032 ori
traduceri gresite.jpg
traduceri gresite
traduceri gresite.jpg (116.98 KiB) Vizualizat de 5033 ori

Mesaj de PolneaJianu » Vin Sep 02, 2022 3:32 pm

Am ambele carti ,incerc sa scap de ele ca de dracu ,de acum doua luni .Vezi hal de traducere .
Cum am luat eu plasa .Am citit si eu ce spunea fane
Proiectediversediy
acum 2 ani
Exact pentru asta au creat-o memtii.In toate Europa se preda dupa ea in scolile profesionale de 3 ani.

Mananca fane bors .
Am un vecin munceste in Italia mi-a zis cand l-am intrebat :ca este cea mai buna gluma ,daca ar citi italienii ar lesina de ras .Au 2 manuale peste cele germana ,clare si la obiect .
-Lavori di elettricita https://www.google.com/search?q=Lavori+di+elettricita&oq=Lavori+di+elettricita&aqs=chrome..69i57j0i15i22i30.1582j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-Manuale pratico complet [url][https://www.google.com/search?q=Manuale+pratico+complet&sxsrf=ALiCzsaWhma5AdSA0uL5Lv-PlFGoz-Uyfw%3A1662194588821&ei=nBMTY-zhMeOO9u8PrKOV4Ak&ved=0ahUKEwjsn46wnfj5AhVjh_0HHaxRBZwQ4dUDCA4&uact=5&oq=Manuale+pratico+complet&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAEyCAghEB4QFhAdMggIIRAeEBYQHTIICCEQHhAWEB1KBAhBGABKBAhGGABQAFgAYLIPaABwAXgAgAGcAYgBnAGSAQMwLjGYAQCgAQKgAQHAAQE&sclient=gws-wiz/url]
Fişiere ataşate
instalare cabluri electrice.jpg
instalare cabluri electrice vezi hal de traducere
instalare cabluri electrice.jpg (192.4 KiB) Vizualizat de 5011 ori
dupa cele 2 carti se preda in toata europa.jpg
dupa cele 2 carti se preda in toata europa
dupa cele 2 carti se preda in toata europa.jpg (60.96 KiB) Vizualizat de 5011 ori

Mesaj de TronceaMihai » Sâm Sep 03, 2022 5:36 am

Am reusit cu chiu cu vai sa scap de ele ,am pierdut 100 lei dar am recuperat aproape 400 .I-am explicat ca sunt si erori dar omul a zis ca le rezolva :lol:
Am trimis maill la adresele indicate in speranta ca le schimba ,dar =nimic .Pun si o poza trimisa la una din adrese ,nu mai stiu care .Nici macar un rand primit ,macar o litera
Am gasit chestii care nu au legatura cu limba Romana .
Au dat un tun si s-au dus in ceata ca magarul .
Fişiere ataşate
clasificarea fitilelor la xmeditor FUZIUNEA.jpg
clasificarea fitilelor la xmeditor FUZIUNEA
clasificarea fitilelor la xmeditor FUZIUNEA.jpg (151.7 KiB) Vizualizat de 4977 ori

Mesaj de FerenczFlorin » Sâm Sep 03, 2022 6:32 pm

TronceaMihai scrie:Am reusit cu chiu cu vai sa scap de ele ,am pierdut 100 lei dar am recuperat aproape 400 .I-am explicat ca sunt si erori dar omul a zis ca le rezolva :lol:
Am trimis maill la adresele indicate in speranta ca le schimba ,dar =nimic .Pun si o poza trimisa la una din adrese ,nu mai stiu care .Nici macar un rand primit ,macar o litera

Ai dreptate uite aici
Traducerea nici cu google nu iesea asa ceva ,auzi rezistenta termala ,+ formula ciudata
Fişiere ataşate
rezistenta termala.jpg
rezistenta termala ,+ formula ciudata
rezistenta termala.jpg (107.12 KiB) Vizualizat de 4887 ori

Mesaj de UiorescuNelu » Mar Sep 06, 2022 7:08 pm

FerenczFlorin scrie:
TronceaMihai scrie:Am reusit cu chiu cu vai sa scap de ele ,am pierdut 100 lei dar am recuperat aproape 400 .I-am explicat ca sunt si erori dar omul a zis ca le rezolva :lol:

Ai dreptate uite aici
Traducerea nici cu google nu iesea asa ceva ,auzi rezistenta termala ,+ formula ciudata

Voi va vaitati uite aici curentul In =>masurat in Wati I[W] :roll:
Nu am reusit sa scap de ele ,poate am bafta sa recuperez macar 150-200 lei
Fişiere ataşate
gama osram vezi unit de masura.jpg
gama osram vezi unit de masura
gama osram vezi unit de masura.jpg (84.27 KiB) Vizualizat de 4887 ori

Mesaj de ToceaDumitru » Sâm Sep 10, 2022 11:09 pm

FerenczFlorin scrie:

Ai dreptate uite aici

Am avut bafta eram inscris la Gr 15 electric si venise unul din colegi cu cele 2 r....... I-a aratat profesorlui ca preda gresit ,ca circ de lumina si prize este comun ,sa il predea pe 3x1,5 cu B16 .Nu a priceput cand i-a aratat Normativul I7/2011 dat la anexa ,unde scria alb pe negru ,circuite separate L de Prize cu sect resp .L-a dat afara din curs .Din cate stiu a reclamat la ANC ,Ce sa zic sunt tot felul de specimene, daca intrii pe grupuri de electricieni, risti sa dai de pamant cu tastatura ,la electrozi le zic tarusi ,ca aia de legat calul cand il priponesti ,Daca le explici unde este gresit sar pe tine in haita . Disj C sunt standard pentru ei ,cand le spui ca este gresit parca ii jupoi de vii .Altul propunea impamantare facuta cu 2 tarusi (electrozi ) de 20 mm lungi de 1,5 m pusi la 1,5 m unul de altul si iese rez prizei de 2 ohmi ,am zis ca visez .
Aparuse un belaliu cu un film de 10 min ca inveti tot despre ftv ,Eu am facut scoala pe bune am vazut filmul =o porcarie ,parca monta tabla pe grajul la cal .

Mesaj de ArsenieFlorea » Dum Sep 11, 2022 5:48 am

Din cate se pare prezentatorul cartii suto andras stefan ,nu este un inger ,este cam certat cu lumea .Vad ca face si carare prin justitie
http://portal.just.ro/4/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=400000000435150&id_inst=4

Solutia pe scurt: Admite cererea de completare a hotărârii formulată de către petentul BEJ Enea Mihaela Raluca. Dispune completarea Încheierii civile pronunţată la data de 13.06.2019 de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosar nr. 15064/4/2019, în sensul că: Încuviinţează executarea silită a debitorului MS ART DESIGN CONSTRUCT S.R.L. şi a debitorului garant fideiusor Suto Stefan Andras de către B.E.J. ENEA MIHAELA RALUCA, în dosarul de executare silită nr. 765/2019, în temeiul titlului executoriu reprezentat de Contractul de credit nr. 20993/14.08.2018, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului creditorului BT MICROFINANTARE IFN S.A. rezultat din titlul executoriu, respectiv 47.918,60 lei, la care se adaugă dobânzi conform titlului executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 11.07.2019, prin punerea soluţiei la îndemâna părţilor prin intermediul grefei instanţei.

Probabil omul sustinea teza de doctorat in acel moment si lumea i-a stricat tihna

Mesaj de CelibidescuNelu » Dum Sep 11, 2022 6:19 am

EREMIANICULAIE32 scrie:Am zis ca lesin uite sunt prosti care platesc consultanta specimenului cu 10 clase
https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
Inginerie Electrica-Tabele, Standarde Formule a aparut si in limba romana
biblioteca.auto-tehnica.ro/ind...
biblioteca.auto-tehnica.ro/ind...
0725226858
Katy@xmeditor.ro
LUNI-VINERI 9:30 - 16:00
In sfarsti,dupa lupte seculare care au durat aproape un an avem si cartea Inginerie Electrica,Tabele,Standarde,Formule tadusa in limba romana.Pretu este de 185 de ron fara transport.
Cartile sunt complementare ,acesta fiind partea de teorie si Inginerie Electrica Textbook fiind partea de verificare a cunostintelor.
Cartea Electricianului
Ne gasiti pe TikTok la
tiktok.com/@proiectediversediy
Facebook
proiectedive...
Proiectedive...
Email:
Proiectediversediy@gmail.com
Sustine canalul si activitatile noastre umanitare cu un abonament de 3.99 ron pe luna.
Foloseste butonul e Join sau Alatura-te.
ruplayers.com/name/d5X...
Membrii platitori ai canalului beneficiaza de discount la diversi furnizori.
Pentru constultanta aveti 2 optiuni la butonul de JOIN.Atentie consultanta se plateste doar odata,adica doar un abonament lunar.
DE UNDE POT COMANDA disjunctoare CURBA B si DIFERENTIALE TIP A B B+ si F ?
Inafara de ETI aveti mai jos inca 2 surse.Livrarea se face din stoc in max 48 de ore .
comenzi@electro-instalatii.eu
electro.inst... pentru toata tara.
sau pentru Bucuresti
mirela.electricteam@gmail.com
Aici gasit HAGER, ABB, Doepke, Legrand, Kaiser,Eltropa,Phoenix Contact,Wago,Eltako,Siemens,Finder,Ideal,Egutek,Jung,Gira,Cell Pack, etc
Protectii AFDD
Ingineria electrica si Norme,standarde si formule

Mai zi ceva daca poti :)

Pai ba nene era un coleg care a cumparat manualele de la un magazin de becuri ,
Auzi sa platesti consultanta pe prostie dar lunar cotizezi dau un exemplu este cald sa vezi cine ofera consultanta

Am vrut sa revad filmul cum suto andras cu 2 manuale pline de greseli arata simbolul poponarului unui inginer ,dar a sters filmul si toate reclamele unde vindea manuale si acorda consultanta .Daca nu ma insel plateau fraierii abonament lunar .Cat de ......... au fost unii .Ce face omul pentru bani

https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
Fişiere ataşate
suto sterge urmele.jpg
A disparut ca magarul in porumb , sa ii fie rusine https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
suto sterge urmele.jpg (56.42 KiB) Vizualizat de 4378 ori
Minutul 5 unul cu sc profesionala ii arata inginerului de la noi.jpg
Minutul 5 unul cu sc profesionala ii arata inginerului de la noi cu 4 ani de fac +2 de materat https://proiectediversediy.ruplayers.com/vXeanKzKmKiFr6M/inginerie-electrica-tabele-standarde-formule-a-aparut-si-in-limba-romana.html
Minutul 5 unul cu sc profesionala ii arata inginerului de la noi.jpg (182.72 KiB) Vizualizat de 4378 ori

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate