In primul rand felicitari domnului ing Olteanu .Cumnatul meu face in Constanta , Scoala de Mastrii de la Marina Militara si le preda dupa Manualul dvs de Frig 2021 ,Nu am mai scapat de gura sotiei ,si i-am dat cartea .Cand scoateti pentru gr viitoare ,vreau si eu un exemplar ,Stiu ca mai ramasesera 3-4 ex poate am bafta ,i-am dat si dvd-ul sa il ajute ,il vreau si cu dvd atasat .
Am fost sa vad sala impreuna cu Florin ,am fost colegi la gr 16 B si 20 frig .Mi-a picat la suflet sala si mi-a fost drag sa ma asez iarasi in banca . Este o sala super ,din cadrul Fac de Instalatii ,Au mare sansa viitorii colegi ,care vor face cu dvs.Am vazut tabla ambalata rezemata de un perete ,ne mobilizam si o montam .Facem lucru bun .Este loc sa strangem hainute jucarii pentru copii necajiti ,Marian si DHL ne sprijina .
Acum suntem studenti in anul I ,la Fac de Instalatii din pacate Sandu se grabea si el este tot in anul I coleg cu noi .Sala este super ,Nu am apucat sa dau roata prin laboratoare ,dar mat nostru didactic pe care am invatat la scoala este suficient.
Am invatat de la cel mai bun profesor .
Am pus si poze cu cei care fac un curs online toti cu ochii in tableta