BulendreaGicu scrie:Ultimul ex l-a dat domnul ing ,sa putem ajuta un coleg internat la neurologie ,ne-am mobilizat si noi sa nu fie omul singur pe pamant
Un om de caracter cinste lui
BulendreaGicu scrie:Ultimul ex l-a dat domnul ing ,sa putem ajuta un coleg internat la neurologie ,ne-am mobilizat si noi sa nu fie omul singur pe pamant
AldeaSorin scrie:BulendreaGicu scrie:Ultimul ex l-a dat domnul ing ,sa putem ajuta un coleg internat la neurologie ,ne-am mobilizat si noi sa nu fie omul singur pe pamant
Un om de caracter cinste lui
GeorgescuTavi scrie:Dupa acest manual predau la Maistrii militari de la Marina Merita toti banii
ArmeanuTony scrie:Sunt inscris pentru noiembrie 2022 la ambele cursuri cum iau un ex de manual ?
CodreanuNelu scrie:GeorgescuTavi scrie:Dupa acest manual predau la Maistrii militari de la Marina Merita toti banii
Am auzit si eu si ma minunez , sa nu fie capabili cei care sunt pe la scoli sa faca un manual .Munca este grea ei sunt bugetari au gratis pentru vacante .Sa vezi pe un forum ce nenorocit de curs se preda ,suportul de curs de 90 de pagini ,si toate niste vechituri .
ArmeanuTony scrie:Sunt inscris pentru noiembrie 2022 la ambele cursuri cum iau un ex de manual ?
BenteacMarian scrie:ArmeanuTony scrie:Sunt inscris pentru noiembrie 2022 la ambele cursuri cum iau un ex de manual ?
Vreau si eu un exemplar Poate il da cineva
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 3 vizitatori