Acum este Sâm Apr 25, 2026 10:43 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Montator AC

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Montator AC

Mesaj de Apostol Ghe » Dum Apr 24, 2016 8:30 pm

Buna ziua domnul profesor Am gasit pe OLX http://olx.ro/oferta/manualul-frigotehn ... 042229aaa1 manualul dvs 200 lei si nu lasa nimic din pret (niste jepcari fostii dvs elevi ) deja il am in mana si il studiez Voi ridica o poza cu el
Ce doresc sa va intreb acesta este manualul

Am facut un curs de 3 zile (montator AC) si doresc sa invat meseria de frigotehnist cu dvs ,sunt platit la numar montaje ,am invatat de la un coleg sa ma descurc Sunt inscris la gr 10 si astept rabdator sa desch cursul

Am sa va trimit poze de la lucrari
Fişiere ataşate
Manual.jpg
Manualul frigotehnistului
Manual.jpg (57.5 KiB) Vizualizat de 3658 ori

Re: Montator AC

Mesaj de SebiGil » Mar Iun 07, 2016 6:29 pm

Apostol Ghe scrie:Buna ziua domnul profesor Am gasit pe OLX http://olx.ro/oferta/manualul-frigotehn ... 042229aaa1 manualul dvs 200 lei si nu lasa nimic din pret (niste jepcari fostii dvs elevi ) deja il am in mana si il studiez Voi ridica o poza cu el

Am facut un curs de 3 zile (montator AC) si doresc sa invat meseria de frigotehnist cu dvs ,sunt platit la numar montaje ,am invatat de la un coleg sa ma descurc Sunt inscris la gr 10 si astept rabdator sa desch cursul

Deci nu sunt singurul patit cu acel curs mai sunt si altii ,vara in sezon este de lucru nu gluma dar din septembrie incepe sa scartaie rau de tot si eu ma gandeam sa fac cursul de frigotehnist dar nu am prins loc la gr 10 .ca o concluzie frigotehnistul este frigotehnist ,daca faceam cursul in iarna sau in februarie eram super bine ,aveam alte pretentii la bani

Mesaj de SebiGil » Mar Iun 07, 2016 6:30 pm

Apostol Ghe scrie:Buna ziua domnul profesor Am gasit pe OLX http://olx.ro/oferta/manualul-frigotehn ... 042229aaa1 manualul dvs 200 lei si nu lasa nimic din pret (niste jepcari fostii dvs elevi ) deja il am in mana si il studiez Voi ridica o poza cu el

Deci nu sunt singurul patit cu acel curs mai sunt si altii ,vara in sezon este de lucru nu gluma dar din septembrie incepe sa scartaie rau de tot si eu ma gandeam sa fac cursul de frigotehnist dar nu am prins loc la gr 10 .ca o concluzie frigotehnistul este frigotehnist ,daca faceam cursul in iarna sau in februarie eram super bine ,aveam alte pretentii la bani Acum ca ploua stam pe acasa iar frigotehnistii muncesc la greu ,

Mesaj de MeAlex » Joi Iun 30, 2016 4:30 pm

Bani dati de pomana pentru o hartie ,si nu inveti nimic Nimeni nu te angajeaza ca drigotehnist cu un curs de 2 zile

Mesaj de Costica gr 9 » Joi Iun 30, 2016 5:34 pm

Nici pomeneala sa invete in 2 zile ceva ,cat am lucrat cu Adrian si cu Florentin am aplicat ce am invatat la scoala si tot am avut probleme la inst electrica ,Am intalnit lucrari facute de montatori si dupa 3 zile nu mai aveau refrigerant ,fluiera a paguba prop si ia-l de unde nu-i pe montator sau ce o fi fost .

Mesaj de DanF » Sâm Iul 02, 2016 2:34 pm

Bani dati de pomana pentru o hartie

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video