Acum este Lun Apr 20, 2026 9:14 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Intrebare : am dat 5 testari cand ne spuneti notele

Albume Foto Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Intrebare : am dat 5 testari cand ne spuneti notele

Mesaj de GheMircea » Sâm Iul 29, 2017 4:19 pm

Dupa cum spune titlul am dat 5 testari parca 3 de refrigeranti si 3 generice ,dar notele nu le stim ,sunt curios cum stau ,daca este nevoie mai refac o testare ca nu vreau sa rada de mine Gabriel

Re: Intrebare : am dat 5 testari cand ne spuneti notele

Mesaj de Ing. Olteanu Mircea » Sâm Iul 29, 2017 4:30 pm

GheMircea scrie:Dupa cum spune titlul am dat 5 testari parca 3 de refrigeranti si 3 generice ,dar notele nu le stim ,sunt curios cum stau ,daca este nevoie mai refac o testare ca nu vreau sa rada de mine Gabriel

Ce pot sa va spun am masa plina de testari le aduc sapt viitoare sunt 4 colegi care au luat 6 ,restul peste 8
Cei 4 vor repeta testarile si le voi corecta pe loc ,vor ajunge la MIPP la dosar ,grupa se misca bine din punctul meu de vedere este totul ok
Deja mai pregatesc inca 2 randuri de testari pentru antrenament examen ,luni le va aduce doamna iuliana
Fişiere ataşate
Am ramas placut surprins cat de elaborat a fost acest raspuns.jpg
Am ramas placut surprins cat de elaborat a fost acest raspuns
Am ramas placut surprins cat de elaborat a fost acest raspuns.jpg (92.29 KiB) Vizualizat de 2551 ori
Au dat gr 12 testari adunate teancul mai inalt ca pachetul de tigari (Small).jpg
Acum trebuie sa fiu si eu inteles testarile gr 12 frigotehnisti ,corectate mai groase ca pachetul de tigari
Au dat gr 12 testari adunate teancul mai inalt ca pachetul de tigari (Small).jpg (102.9 KiB) Vizualizat de 2551 ori
Alta nota de 10 in teancul de testari (Small).jpg
testari gr 12 frigotehnisti apare inca o nota de 10
Alta nota de 10 in teancul de testari (Small).jpg (106.3 KiB) Vizualizat de 2551 ori
Lector Inginer Olteanu Mircea
Formator si Indrumator Cursuri de Calificare Frigotehnisti,Instalatori si Electricieni
http://www.cursuridecalificareacreditate.ro
http://www.cursurifrigotehnisti.ro/

Mesaj de Andrei21 » Joi Sep 21, 2017 12:03 pm

Am dat si noi la electricieni pana in prezent 5 testari si mai avem inca 2 deci dam cam 7 bucati , la toamna voi fi si la frig si acolo voi da testari deja sunt obisnuit si le iau in serios ca ma ajuta enorm sa vad cum pricep materia

Mesaj de Organizator Cursuri » Sâm Sep 23, 2017 5:29 pm

Andrei21 scrie:Am dat si noi la electricieni pana in prezent 5 testari si mai avem inca 2 deci dam cam 7 bucati , la toamna voi fi si la frig si acolo voi da testari deja sunt obisnuit si le iau in serios ca ma ajuta enorm sa vad cum pricep materia

Testarile sunt corectate si au ajuns la firma ,notele sunt de la 8 in sus ,grupa este foarte buna ,domnul ing Olteanu este multumit Se stie ca avem standarde foarte ridicate de exigenta

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti Albume foto Practica