Acum este Joi Apr 23, 2026 2:10 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Curs Sisteme Fotovoltaice ,in cursul de Electrician

Re: Curs Sisteme Fotovoltaice ,in cursul de Electrician EMJT

Mesaj de Lascu » Vin Dec 08, 2017 4:31 pm

MarinM scrie:Am fost prin Europa si sunt peste tot panouri fotovoltaice vor prinde si la noi , daca ai chef de munca te duci afara am prieten care lucreaza in spania la montaj parcuri de fotovoltaice care baga direct in retea on grid

Sistemele fotovoltaice sunt de mare viitor
Fişiere ataşate
Parc sisteme fotovoltaice on grid injecteaza U=400V trifazat direct in retea.jpg
Parc fotovoltaic injecteaza curent alternativ direct in retea este on grid trifazat 3x400V
Parc sisteme fotovoltaice on grid injecteaza U=400V trifazat direct in retea.jpg (29.33 KiB) Vizualizat de 3801 ori

Mesaj de Sile9 » Dum Dec 10, 2017 6:21 pm

Acum pe bune daca pot asista pe degeaba de ce sa nu asist la curs , nu ma opreste nimeni , noi gr 9 avem acces liber Cursul de sisteme fotovoltaice este foarte interesant nu este greu deoarece aplic aceleas legi , la fel se aprinde lumina la fel se fac tablourile electrice , frumos a fost cu sinusoidele care le scoate inverterul

Mesaj de Marius24 » Vin Dec 15, 2017 4:26 pm

Sile9 scrie:Acum pe bune daca pot asista pe degeaba de ce sa nu asist la curs , nu ma opreste nimeni , noi gr 9 avem acces liber Cursul de sisteme fotovoltaice este foarte interesant nu este greu deoarece aplic aceleas legi , la fel se aprinde lumina la fel se fac tablourile electrice , frumos a fost cu sinusoidele care le scoate inverterul

Așa este la sisteme cu panouri fotovoltaice sunteti cei mai buni , mi-a placut detaliu cu sistemul de 48V si inverter de 5000W sinusoida pura

Mesaj de Gygy » Lun Dec 18, 2017 4:02 pm

Marius24 scrie:
Sile9 scrie:Acum pe bune daca pot asista pe degeaba de ce sa nu asist la curs , nu ma opreste nimeni , noi gr 9 avem acces liber Cursul de sisteme fotovoltaice este foarte interesant nu este greu deoarece aplic aceleas legi , la fel se aprinde lumina la fel se fac tablourile electrice , frumos a fost cu sinusoidele care le scoate inverterul

Așa este la sisteme cu panouri fotovoltaice sunteti cei mai buni , mi-a placut detaliu cu sistemul de 48V si inverter de 5000W sinusoida pura

Merita sistemele fotovoltaice sa le invatam , sunt ff folosite in Eurpa au inceput sa miste si la noi din pacate nu sunt cine stie ce electricieni calificati , cel mai frumos este sistemul on grid care injecteaza curent in reteaua electrica U=400V trifazic sau 230V monofazat cu sincronizarea injectiei in retea

Mesaj de Gygy » Lun Dec 18, 2017 4:06 pm

Am uitat felicitari celui care a descris Sistemul cu panouri fotovoltaice autonome descris este belea P=1500W putere U=48V este cel mai tare

Mesaj de Sorin gr9 » Sâm Dec 23, 2017 8:45 pm

La sfarsitul lui ianuarie 2018 gr 7 EMJT va da examen si luam diploma de instalator sisteme fotovoltaice ,

Mesaj de Martin12 » Vin Dec 29, 2017 5:25 pm

Un curs de nota 22 profesorul la fel , Acum pe bune cine pierde timpul cu tine sa te invete functionarea sistemelor fotovoltaice si sa nu platesti nimic , La grupa mea nu cred ca sunt mai mult de 3 care nu vor sa dea examenul cu comisia de la ANC

Mesaj de IonMares » Sâm Dec 30, 2017 8:04 pm

Este bine sa vedeti cat castiga prin Belgia un electricien care este calificat si in sisteme fotovoltaice , iese peste electricianul obisnuit , merita sa invat si energiile regenerabile Tot citind pe forum am gasit sistem de panouri fotovoltaice parca 6 bucati la U=48V I=32A debitau o energie de egala consumul din UE parca W=230KWh lunar si aproape 3MWh anual

Mesaj de Gigibg » Dum Ian 07, 2018 5:40 pm

IonMares scrie:Este bine sa vedeti cat castiga prin Belgia un electricien care este calificat si in sisteme fotovoltaice , iese peste electricianul obisnuit , merita sa invat si energiile regenerabile Tot citind pe forum am gasit sistem de panouri fotovoltaice parca 6 bucati la U=48V I=32A debitau o energie de egala consumul din UE parca W=230KWh lunar si aproape 3MWh anual

Peste 3000 euro ,

Mesaj de Gabriel21 » Lun Ian 15, 2018 1:58 pm

Pot face la dumneavoastra cursul de sisteme fotovoltaice , acum 3 luni am terminat cursul de electrician la alta firma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate