Dorin gr 6 scrie:Buna ziua Daniel peste doua sapt vin in Bucuresti contractam o lucrare de montaj AC in Berceni ,daca te prinde am un frigider Arctic arata ca aspect de nota 7 din 10 .Compresorul este bun , R134 (a fost inlocuit uleiul compresorului si sch freonul ) , garnitura ,termostat ,sertare ok se aprinde si lumina in el dar becul este ars .Partea proasta ca trebuie incarcat la 2 luni ,are un por . Are nevoie de un vaporizator .Daca te coafeaza da un PM
Multumesc Dorin pentru frigider am trimis PM ,am la tara la bunica o familie cu 2 batrani care ingrijesc din putinul lor , un copil cu dizabilitati abandonat , au un Arctic de 43 de ani vai mama lui , A functionat saracul frigider pana a cazut tabla de ruginit ce era ,i-am pus table cu nituri pop sa se mai tina legat ,pe laterale jos pe post de talpa am pus niste straifuri de profile de tabla de la termopane, dar usa nu mai sta la locul ei este praf o tine rezemata cu coada de la topor,Lumea este amarata din pacate .
Am sa vorbesc cu Denis daca nu sunt eu in Buc sa vina el cu dubita sa il ia ,poate il duce la Razvan in atelier si cand vine tata cu masina sa il duca la tara reparat .Daca este vorba de un por in vaporizator poate il rezolv cu niste rasina verde .O sa vorbesc cu colegii sa punem mana de la mana sa il reparam sa facem o bucurie la niste amarati ,bucuria din sufletul lor si un multumesc este suficient pentru noi .