ScarlatPetrica scrie:Sunt interesat sa cumpar acest manual ,am facut in Buc un curs de calificare si la cursul 11 ne invata sa montam prize in perete
George_George scrie:Astazi am avut prima zi de scoala cu gr 13 , deschidere de curs ,Ne-a facut domnul profesor prezentarea manualului , este super tare
Am acasa si eu niste suporturi de curs , am zis sa invat una alta dar ce sa zic sunt praf
Asa ca am preferat sa o iau de la cap sa fac scoala adevarata
Anthonyo scrie:George_George scrie:Astazi am avut prima zi de scoala cu gr 13 , deschidere de curs ,Ne-a facut domnul profesor prezentarea manualului , este super tare
Am acasa si eu niste suporturi de curs , am zis sa invat una alta dar ce sa zic sunt praf
Mai sunt locuri la gr 13 am ramas pe drumuri
SlateGhe scrie:Este cel mai bun manual din piata dupa care invata un electrician ,la noi toata sala este plina de carti galbene ,manuale pentru electricieni
George_George scrie:Astazi am avut prima zi de scoala cu gr 13 , deschidere de curs ,Ne-a facut domnul profesor prezentarea manualului , este super tare
Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori