Un electrod special pentru sudat Al sau pentru imbinari asa zis imposibile (fac referire la micii meseriasi care nu dispun de gaze inerte si aparatura speciala ) Al-Cu costa doar 7 lei Imbinarea se face cu o simpla lampa de instalator .Laurentiu le executa cu statia de sudura , dar are niste mii de argintari in spate ca experienta .Cursantii pe care ii pregatesc le executa cu Mapp/gazul dar sunt langa ei sa ii ajut
Am probat imbinarea cu electrozii Super Al (Tekro) folosind doua conducte : conducta de Al (largita ) si o conducta de Cu ,o banala VS . Proba de presiune a imbinarii celor 2 conducte a fost facuta la 20 Bari .Trebuie remarcat ca "sudura " a fost facuta de unul din cursanti sub indrumarea mea .Am folosit o Valva de service si o conducta de Al de la un agregat defect ,capatul liber al conductei de Al a fost sertizat si sudat cu ac electrozi ,Proba de presiune a fost facuta cu azot uscat , prin intermediul bateriei de manometre ,reductorul de presiune montat la tubul de azot acoperea plaja 0-40 Bari .