Miercuri la practica poate rezolvam un pacient care pierde R134 pe la imb lokring ,il casapim
Noi gr 10 vom fi cei mai buni
Petre gr 10 scrie:Nimic nu este complicat cand ai dorinta sa inveti ceva nou ,am reusit sa fac sudura din a 3-a incercare ,am folosit o lampa de instalator ca nu da multa caldura ,electrodul cu pasta in interior parca tekro Voi incerca si electrod obisnuit din Al dar cu pulberea decapanta la borcan de plastic ,costa cca 60 lei dar nu am gasit
Pentru incepatori am marcat unde este sertizat capilarul Teava de Al intra fest in teava de Cu ,dar am bercluit cca 2 mm teava de cu acolo am depus aluminiu ,am tras de el sa ii verific rezistenta si tine parca este facut de fabrica Un mare ajutor este periuta de inox ,nu din sarma ca la auto ,se evita grasimile de pe maini sa atinga suprafata de sudat
V Mihnea scrie:Petre gr 10 scrie:Nimic nu este complicat cand ai dorinta sa inveti ceva nou ,am reusit sa fac sudura din a 3-a incercare ,am folosit o lampa de instalator ca nu da multa caldura ,electrodul cu pasta in interior parca tekro Voi incerca si electrod obisnuit din Al dar cu pulberea decapanta la borcan de plastic ,costa cca 60 lei dar nu am gasit
Pentru incepatori am marcat unde este sertizat capilarul Teava de Al intra fest in teava de Cu ,dar am bercluit cca 2 mm teava de cu acolo am depus aluminiu ,am tras de el sa ii verific rezistenta si tine parca este facut de fabrica Un mare ajutor este periuta de inox ,nu din sarma ca la auto ,se evita grasimile de pe maini sa atinga suprafata de sudat
Am incercat si eu pe 2 oale de aluminiu si pe un vaporizator din remat ,oalele din incercarea a 2 a erau rezolvate mai greu am sudat vaporizatorul periuta de inox este mana cereasca ,am incercat cu super al cu pasta in interior
Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti Albume foto Practica
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator