Telu gr frig scrie:Metoda de identificare este ok dar trebuie o baterie foarte precisa ideala este cea electronica ,laserul este baza masuratoare inn 3 puncte si facuta o medie si iese urgent
GaneaGeorge scrie:Identificarea freonului face parte din abc-ul meseriei cum zicea un coleg si eu am folosit metoda invatata la scoala in fond daca ai habar cum functioneaza o masina frigorifica pe partea de condensare si ai scule ok baterie de manometre si un termometru laser te-ai scos
GaneaGeorge scrie:Identificarea freonului face parte din abc-ul meseriei cum zicea un coleg si eu am folosit metoda invatata la scoala in fond daca ai habar cum functioneaza o masina frigorifica pe partea de condensare si ai scule ok baterie de manometre si un termometru laser te-ai scos
Anatolie scrie:Am cautat metoda de identificare a freonului cand nu stiu ce am in butelie ,am cautat pe siteuri in engleza si pe siteurile rusesti dar nu am gasit nimic Domnul inginer felicitari ca ne explicati ce altii nu vor sa stim
DanF scrie:Am aplicat metoda dumneavoastra si am gasit pe manometru de inalta (rosu) aproape 8 Bari termometrul indica cam 35 C
Este corect sa identific R134 in butelie
Va multumesc
Lascu scrie:As m căutat pe alte forumuri si nu am găsit cum ss identific freonul din butelie
Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori