Acum este Dum Apr 26, 2026 10:32 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Identificare freon

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Re: Identificare freon

Mesaj de Telu gr frig » Mar Mai 23, 2017 3:21 pm

Metoda de identificare este ok dar trebuie o baterie foarte precisa ideala este cea electronica ,laserul este baza masuratoare inn 3 puncte si facuta o medie si iese urgent

Mesaj de Radu_S » Lun Noi 27, 2017 3:53 pm

Telu gr frig scrie:Metoda de identificare este ok dar trebuie o baterie foarte precisa ideala este cea electronica ,laserul este baza masuratoare inn 3 puncte si facuta o medie si iese urgent

Un post foarte util pe mine m-a scos din multe necazuri , termometrul laser costa cam 70 lei , dar sa stii de unde sa il iei , au fost destule promotii O baterie de manometre foarte precisa eu am reusit si cu una mecanica dar trebuie sa functioneze stas ,si daca stii sa citesti un manometru de inalta gasesti ce refrigerant ai in butelie ,eu am reusit ,Am facut de regula 4-5 masuratori de temperatura dar in zona lichidului Sanse de ceva exact cand ai 100 gr in butelie nu prea ai de regula te fraiereste presiunea este mai scazuta deoarece butelia este cam goala

Mesaj de GaneaGeorge » Lun Noi 27, 2017 5:36 pm

Identificarea freonului face parte din abc-ul meseriei cum zicea un coleg si eu am folosit metoda invatata la scoala in fond daca ai habar cum functioneaza o masina frigorifica pe partea de condensare si ai scule ok baterie de manometre si un termometru laser te-ai scos

Mesaj de Marius24 » Vin Dec 15, 2017 9:35 pm

GaneaGeorge scrie:Identificarea freonului face parte din abc-ul meseriei cum zicea un coleg si eu am folosit metoda invatata la scoala in fond daca ai habar cum functioneaza o masina frigorifica pe partea de condensare si ai scule ok baterie de manometre si un termometru laser te-ai scos

O explicate super tare cu un termometru laser si o baterie sa identifici ce freon ai in butelie

Mesaj de Itete » Sâm Ian 06, 2018 1:48 am

Cea mai profesionista explicație in acest forum Cel mai bun profesor

Mesaj de Lascu » Sâm Ian 06, 2018 4:19 pm

As m căutat pe alte forumuri si nu am găsit cum ss identific freonul din butelie

Mesaj de Lucy » Mie Feb 07, 2018 4:22 pm

GaneaGeorge scrie:Identificarea freonului face parte din abc-ul meseriei cum zicea un coleg si eu am folosit metoda invatata la scoala in fond daca ai habar cum functioneaza o masina frigorifica pe partea de condensare si ai scule ok baterie de manometre si un termometru laser te-ai scos

Daca nu are cine sa te invete slabe sanse sa pricepi Am intalnit frigotehnist de 10 ani si nu am reusit sa il fac sa priceapa

Mesaj de Moshu59 » Mie Feb 21, 2018 3:19 pm

Anatolie scrie:Am cautat metoda de identificare a freonului cand nu stiu ce am in butelie ,am cautat pe siteuri in engleza si pe siteurile rusesti dar nu am gasit nimic Domnul inginer felicitari ca ne explicati ce altii nu vor sa stim

Metoda este verificata de mine si este ok

Mesaj de Organizator Cursuri » Mie Feb 28, 2018 11:05 am

DanF scrie:Am aplicat metoda dumneavoastra si am gasit pe manometru de inalta (rosu) aproape 8 Bari termometrul indica cam 35 C

Este corect sa identific R134 in butelie

Va multumesc

Toate grupele noastre de frig invata sa identifice freonul

Mesaj de Tevi » Sâm Mar 03, 2018 12:52 pm

Lascu scrie:As m căutat pe alte forumuri si nu am găsit cum ss identific freonul din butelie

trebuie sa ai habar de ceva teorie , un termometru laser si o baterie de manometre ok

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video