ArianescuOvidiu scrie:Andry scrie:Buna ziua in primul rand! Am cumparat si eu cele doua carti traduse: ing. Electrica si ing.electrica tabele .. bla bla bla! Ma-m uita pe youtube la toti meseriasii care le-au recomandat!!! Am dat peste 400 d lei p ele plus transportul! Sincer se pot folosii la vechile wc din lemn de la bunicii mei din sat pe post de hartie pt. nevoile fiziologice!!!As dorii sa cumpar cartea d-voastra! Cum intru in posesia iei? Multumesc! Cu stima!
M-au avut si pe mine ,m-am luat dupa teparul de stefan ,Am vrut sa il schimb si canci .La misto primesc un maill katy@xmeditor.ro adresa de email unde puteti sa trimiteti erorile.Ma frate astia au doaga sarita ei scot o carte si eu sa le trimit greselile .A reclamat cineva la prot consumatorului ?
Nici cautand cu Google nu gasesti ce inseamna termenii incercuiti
Am patit la fel cu cartea din filmul acelui nesimtit
Auzi mascariciul bla bla bla tra la la are motorase are randamentul ,ii arat calcul trifazat ,canciu randament ,este o paranghelie https://www.youtube.com/watch?v=V-ylLR2ZZVo Inginerie Electrica-Textbook in limba romana by XMeditor-CARTEA DE BAZA A ELECTRICIANULUI IN 2020
Am luat de la un prieten MANUALUL ELECTRICIANULUI 2021 LATEST EDITION .este excelent ,Poate il vinde cineva ,vreau PM ,