Tupac scrie:Buna ziua Domnul profesor aseara le-am rezolvat am o intrebare neclara
18) Cum se face degivrarea UI ,AC este de 12000 BTU
-AC-ul are vana cu 4 cai
-AC-ul nu are vana cu 4 cai
Pun poze de la pract cu cele doua sonde din UI
Tupac scrie:Buna ziua Domnul profesor aseara le-am rezolvat am o intrebare neclara
18) Cum se face degivrarea UI ,AC este de 12000 BTU
-AC-ul are vana cu 4 cai
-AC-ul nu are vana cu 4 cai
Adam scrie:Buna ziua domnul profesor , la toamna vreau sa va fiu cursant
Ce vreau sa intreb dati testari numai la practica si cate testari sunt
o zi buna
Adytu scrie:Daca ne dadea la scoala aceste intrebari , picam toti examenul cu profesor cu tot .
Kaponel scrie:Adytu scrie:Daca ne dadea la scoala aceste intrebari , picam toti examenul cu profesor cu tot .
Cea mai mica nota la testare a fost 8 ,Testare pe bune sa ne verificam cunostintele
Deja am doi colegi angajati ,Dany trebuia sa se angajeze la Freon Trading ,el lucreaza cu d-l Dedi de ceva timp si este mai avansat ca noi ,dar nici noi nu ne facem de rusine
SebiGil scrie:Am vazut si eu postarile lui Kaponel este haios rau ,
Kaponel scrie:SebiGil scrie:Am vazut si eu postarile lui Kaponel este haios rau ,
Pai ce sa le fac eu daca nu au habar dar se bat cu caramida in piept ca au experienta de peste 20 ani ,avea o poza si ziceai ca are 24 anisi zicea ca nu conteaza presiunea din butelie
poate sa fie plina cu varf si indesat ca tot nu pocneste ,Mai erau unii pe dacia club si mi-a cazut fata la fiecare comp cu 134 baga unul 70 gr ulei de frigider cica sa aiba
si tot el se minuna ca ii galgaie compresorul si la 60/ora scartaia saracu ,astia nu se mai fac bine
Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti Albume foto Practica
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator