Acum este Lun Apr 20, 2026 3:56 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Ajutam copii defavorizati impreuna cu Parintele Marcel

Re: Ajutam copii defavorizati impreuna cu Parintele Marcel

Mesaj de V Mihnea » Mar Mai 09, 2017 2:17 pm

Marin gr 11 A scrie:Hristos a Inviat

Am pus deoparte 20 de lei pentru aia mici , Macar sa ajut si eu cu 20 de paini

La fel si eu ma implic

Mesaj de Liviu gr 11 » Vin Mai 19, 2017 1:40 pm

Am participat si noi cei de la gr 7 EMJT ,sa ii ajutam pe aia mici ,Iulian nu a venit dar Alex a strans donatiile

Mesaj de Viorel gr 7 » Lun Iun 05, 2017 6:15 pm

In toamna cand incep scoala pun deoparte pentru aia mici 20 de lei vorbesc cu sotia sa le strang hainute de la prieteni si colegi ,Le pun in saci si le aduc cu masina stabilesc cu dvs cand si cum

Mesaj de DicuMihai » Lun Iun 12, 2017 1:49 pm

Cum spuneau colegii pun si eu deoparte 20 de lei pentru aia mici ,am fost incantat sa vad masina plina cu alimente ,mergand spre un sat din Romania ,la niste copii care primesc o masa calda de la cei care ii ajuta
Felicitari colegilor de forum care s-au implicat voi vorbi cu prietenii mei sa le strangem hainute ,voi contribui si eu sa le luam un calculator sa nu fie sclavi in teleorman

Mesaj de Sile Tg » Mar Iun 13, 2017 1:31 pm

Felicitari colegilor de forum care au facut posibil acest gest pentru ajutorarea unor copii sa aiba haine si o masa calda Pun si eu deoparte cum zic colegii mai sus 20 de lei cand incep scoala ii donez

Mesaj de IstrateM » Mar Iun 13, 2017 11:16 pm

Ce sa mai spun ,am citit cu multa placere cum s-au mobilizat baietii sa dea o mana de ajutor sa aiba aia mici o masa calda sa aiba oala plina cu mancare mi-a placut faza cu aia mici cu burticile pline fugand prin sat
In toamna vreau si eu sa ajut pentru calculatoare nu doresc sa aud ca sunt viitori sclavi din cauza ca nu se pricep sa foloseasca un calculator Scoala facuta carciuma ,gradinita nu au ,o sa ajunga copii sa invete carte ca pe vremea lui Creanga cu calul balan ,altii dau oameni de premiul Nobel noi dam analfabeti sa fim seriosi ,

Mesaj de Mario23 » Vin Iun 16, 2017 12:57 pm

IstrateM scrie:Ce sa mai spun ,am citit cu multa placere cum s-au mobilizat baietii sa dea o mana de ajutor sa aiba aia mici o masa calda sa aiba oala plina cu mancare mi-a placut faza cu aia mici cu burticile pline fugand prin sat
In toamna vreau si eu sa ajut pentru calculatoare nu doresc sa aud ca sunt viitori sclavi din cauza ca nu se pricep sa foloseasca un calculator Scoala facuta carciuma ,gradinita nu au ,o sa ajunga copii sa invete carte ca pe vremea lui Creanga cu calul balan ,altii dau oameni de premiul Nobel noi dam analfabeti sa fim seriosi ,

Cand se face organizarea sa le luam calculatoare voi participa si eu pun deoparte cum zic colegii 20 de lei

Mesaj de AntonMihai » Dum Iun 18, 2017 10:56 am

Ma alatur si eu dumneavoastra la toamna am sa va fiu elev la instalatori pregatesc pentru aia mici 20 de lei ,dau si eu sfoara in tara pentru hainute

Mesaj de Demisgr 7 » Dum Iun 18, 2017 4:37 pm

Am paerticipat si eu impreuna cu colegii la strangere de fonduri pentru copii necajiti ,ma bucur ca am putut sa particip sa le umplem caza nul mi-a placut faza scrisa de un coleg aia mici se joaca prin sat cu burtica plina si am participat si eu
La troamna poate punem de 1-2 calculatoare sa le trimitem cum spuneau altii sa ii ajutam sa invete nu sa fie sclavi ca nu au acces la un calculator banal

Mesaj de Adrian gr 12 » Mie Iun 21, 2017 12:43 pm

Impreuna cu gr 12 am ajutat si noi sunt foarte multumit ca am ajutat niste copii sa aiba o masa calda

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate