Acum este Lun Apr 20, 2026 6:44 pm

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Ajutam copii defavorizati impreuna cu Parintele Marcel

Re: Ajutam copii defavorizati impreuna cu Parintele Marcel

Mesaj de Pavel » Lun Iun 26, 2017 10:55 pm

Felicitari tuturor celor care au facut posibil acest lucru

Mesaj de TanaseAgr2 » Mie Iun 28, 2017 1:37 pm

Felicitari colegilor de forum datorita lor a fost posibil acest lucru ,cand voi veni si eu in toamna la cursul de Electrician contribui pentru aia mici

Mesaj de ZicuB » Joi Iun 29, 2017 11:38 pm

TanaseAgr2 scrie:Felicitari colegilor de forum datorita lor a fost posibil acest lucru ,cand voi veni si eu in toamna la cursul de Electrician contribui pentru aia mici

Pun si eu deoparte cum spun colegii si dau pentru aia mici ,macar sa particip si eu cu o suma cat de mica dar sa aiba ce sa puna la cazan

Mesaj de CaryService » Vin Iun 30, 2017 11:51 am

Avem doi baieti la dvs la curs ne-au povestit despre actiunea dvs , ce sa pot spune va felicit ,daca toti s-ar implica ar fi mai bine

Mesaj de CasianG » Dum Iul 02, 2017 2:33 pm

Ii stiu pe amaratii de copii din Lada Jud Teleorman ,felicitari colegilor ca au dat o mana de ajutor ,cand voi fi elev ajut si eu am pus deoparte 20 de lei pentru ei ,poate ma anuntati cand mai strang baietii sa le duca alimente pentru cazan Sunt si multi batrani abandonati care sunt hraniti tot din bunavoinata la oameni A ajuns satul Romanesc vai de capul lui

Mesaj de RiciS32 » Dum Iul 02, 2017 5:43 pm

Am sa va contactez am strans niste hainute pentru copii ,donez si eu 20 de lei pentru cazan :)

Mesaj de Virgilgr7 » Lun Iul 03, 2017 12:50 pm

Am participat cu gr 7 la actiune sunt multumit ca respectivii copii au avut ce manca macare doua zile ,am dat 20 de lei dar nu ma deranjeaza cand se organizeaza alta strangere sa ne dati si noua de stire ,poate mai ajutam sa umple inca un cazan sau doua ,

Mesaj de SGinelgr5 » Sâm Iul 08, 2017 5:03 pm

Ii felicit si eu pe colegii de forum pentru gestul lor umanitar ,au ajutat niste copii lasati in grija Bisericii din sat ,batranii din satul respectiv multi dintre ei sunt abandonati ,multi au ramas fara case Am sa ajut si eu cu haine pentru copii nu sunt noi dar sunt spalate si calcate ,voi intra in contact sa vad unde le aduc

Mesaj de Gelugr12 » Joi Iul 13, 2017 11:54 am

Noi gr 12 am ajutat care cum a putut a fost un gest voluntar ,acum ce sa zic in august ne pregatim sa strangem iar pentru cazanul la aia mici ,deja Alex este intrebat cand incepem sa colectam pentru copii cred ca peste 2 saptamani ,umple doamna Iuliana masina iar cu alimente

Mesaj de Mishu » Mie Iul 19, 2017 2:19 pm

Gelugr12 scrie:Noi gr 12 am ajutat care cum a putut a fost un gest voluntar ,acum ce sa zic in august ne pregatim sa strangem iar pentru cazanul la aia mici ,deja Alex este intrebat cand incepem sa colectam pentru copii cred ca peste 2 saptamani ,umple doamna Iuliana masina iar cu alimente

Poate ne mai organizam sa ii ajutam pe aia mici ,sa umple cazanul cu mancare ,am pus deoparte 30 de lei pentru ei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Date legate de inscrieri, cursuri , sediu . Politica de Confidentialitate