Scule cu 50 lei
clesti izolati ,patenti ,sfic aparat de masura tot ce inseamna surubelnite toate izolate la 1500 v ,am si letcon si fludor si pasta
role izolier pe diferite culori
trusa este belea pe bani putin
VasileA scrie:Am cazut pe spate cand vad ce scule cumparati ,cred ca va tine domnul Olteanu si curs separat de luat scule din talcioc
GigiB scrie:Am luat dupa olx o trusa de scule ieftina de tot ,trusa de electrician completa
Marinell scrie:Trusă electrician este mai slabuta dar ok pentru lucruri marunte 30 de lei din targ Aparatul de masura curent alternativ si continuu este o amaraciune dar nu m-a lasat la greu este cu ac indicator = analogic ,foloseste baterie doar pentru ohmetru
Augustin scrie:Marinell scrie:Trusă electrician este mai slabuta dar ok pentru lucruri marunte 30 de lei din targ Aparatul de masura curent alternativ si continuu este o amaraciune dar nu m-a lasat la greu este cu ac indicator = analogic ,foloseste baterie doar pentru ohmetru
Am inceput sa merg in talcioc cum fac colegii am gasit o trusa de electrician 80 lei dupa tocmeala
Înapoi la Subiecte diverse Frigotehnist , Electrician , instalator
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori