Buna ziua
La multi ani si anul care vine sa va aduca sanatate multa ca sata aveti nevoie ,iar in privinta cursului de electricieni poate il trimiteti si la mine sa mai studiez cand mai am timp.Dan este la CAROL la Bucuresti am vazut ca este interesat de scoala mai are un coleg care a facut frigotehnie cu dvs.Pentru cei interesati va trimit o realizare de citeva zile cind am montat un split de 12000 si in loc de freon am schimbat tevile de alimentare si am bagat apa de la circuit de incalzire (Centrala Termica functionand pe gaz metan ) Este montat pe un hol si chiar functioneaza super da caldura la greu .A fost mai greu cu areisirea instalatiei ca este cam itortocheata .Dar am rezolvat la partea cea mai inalta am montat pe conducta o VS pe acolo aerisesc UI pana iese tot aerul si vine apa ,exact cum am invatat la scoala
O sa va trimit niste poze sa le atasati dvs sa vada cursantii
La servici stau foarte bine si sunt foarte apreciat
In primavara am avut la servici un Training de AC pt utilaje John Deere cu un profesor din Olanda.Am fost foarte incintat ca eu eram singurul cu calificare din firma ,cu care putea discuta A ramas olandezul surprins de cunost pe care le am ,ca am toate sculele si stiu sa le folosesc , Cand a vazut ca folosesc si azotul pentru probe m-a felicitat .Am primit de la el ca venise pregatit cite o rigla de calcul pt freon iar cind a vazut ca am si baiatul frigotehnist , a dat si pt el mai multe modele de rigle si pt alte tipuri de freon.La final mi-a cerut o copie dupa diplome ( Frigotehnist si Ecologici R 290/600 ) spunind ca la ei nu lucreaza toata lumea cu freon si se ajunge pina la desfiintarea firmei ,daca nu se respecta legislatia,nu haosul care este in Romania cind toati necalificatii baga si scoat freon dupa ureche.
Domnul ing a meritat efortul sa vin cu Daniel din Zimnicea ,deoarece am invatat de la cel mai bun profesor
Iordan Adrian