Acum este Mar Apr 21, 2026 5:36 am

forum.cursuridecalificareacreditate.ro

Forum Tehnic : Frigotehnisti ,Instalatori ,Electricieni si Sisteme Fotovoltaice

Meserii care trebuiesc abordate

Clipuri Video Cursuri Frigotehnisti pe teren la diferite Societati

Re: Meserii care trebuiesc abordate

Mesaj de Catalin12 » Dum Mai 17, 2015 7:34 pm

Lucrez si eu in acest domeniu ,daca nu am de reparat pe frig ma asteapta o masina de spalat .Sunt si eu axat pe reparatii si revanzari ,se castiga bine si esti independent .Este adevarat cele doua calificari Frigotehnist si Electrician se completeaza una pe alta . in special cei care lucreaza pe frig sunt cei mai interesati sa stie si electrice ,cum spunea si d-l profesor "compresorul se alimenteaza cu curent electric " Este obligatoriu sa cunosti cum se foloseste un aparat de masura , sa faci 2-3 masuratori sa cazi pe deranjament .

Mesaj de Vali26 » Lun Mai 18, 2015 12:59 pm

Buna ziua domnul profesor dupa ce trece sezonul vreau sa fiu iar elev ,este bine de stiut ce face si un Electrician mai ales ca noi avem cele mai multe defectiuni de natura electrica Sunt patit la un client care nu m-a lasat sa leg 5 fire ca nu eram electrician Cei mai cavati la angajare sunt Frigntehnist +Electrician Cursul vreau tot cu dvs sa il fac ,predati foarte bine si va faceti inteles Cu dumneavoastra facem carte nu gluma ,poate il iau si pe fratele meu sa fim colegi de banca ,poate veni daca a picat BAC -ul

Mesaj de Albu Cristian » Vin Mai 29, 2015 7:22 pm

Cele doua meserii sunt bune mai ales daca te bagi pe reparatii generale .Eu am trei calificari : instalator,electrician,frigotehnist
Merg foarte bine in mentenanta ,ma descurc aproape cu toate defectiunile care apar intr-o cladire .In timpul liber am mereu de lucru aici am segmentul meu de clienti ,Reparatiile merg cel mai bine ,recomand si eu colegilor de forum

Mesaj de Mosul52 » Lun Iun 15, 2015 1:37 pm

Meseria de electrician pentru un frigotehnist este indispensabila ,ponderea defectiunilor de nat electrica peste 60 % Cel mai cautat este Frigotehnist plus Electrician deci un mare + la angajare si un mare avantaj ,firmele de profil pe acestia ii cauta .Este bine de bagat la cap sa urmeze si o scoala sa invete automatizarile ,am citit pe forum ca multi colegi sunt inscrisi la Carol I ,merita cat esti tanar sa inveti deoarece electronica este bagata peste tot .

Anterior

Înapoi la Practica Cursuri Frigotehnisti video